Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

jaki prezent dla chłopaka na mikołajki

Polecane posty

Gość gość
Mogę polecić modele do składania - mój facet sam kupuje sobie jeden od czasu do czasu, nie sa zbyt drogie a prezentują się świetnie po złożeniu (przynajmniej ta jego seria, chyba metal earth)

Gość halina78
Może jakiś fajny dron? W Teletorium mają fajne modele

Gość zośkaaa7
ja w Teletorium kupiłam swojemu lepsze słuchawki, bo akurat poprzednie mu się zepsuły :)

Najlepszy prezent dla faceta to prezent praktyczny, taki który na pewno nie raz się mu przyda. I tutaj mocno polecamy ubrania męskie ponieważ z doświadczenia wiemy, że mężczyźni są zachwyceni takimi prezentami. Bo czy to nowoczesna koszula, która przyda się na święta, czy nowy dres do biegania/grania w piłkę... opcji jest naprawdę wiele, jakbyś miała pytania to pisz do nas śmiało na fb, we wszystkim pomożemy :) A w internecie jesteśmy tutaj ---> www.Ombre.pl :) :)

Gość laurabwa
ja swojemu kupię w tym roku jakieś koszulki surge polonia. Sporo obnizek ostatnio na ich towarach wiec jak kupie kilka to na pewno sie ucieszy

Gość superodkrycie
kupowałaś już kiedyś obraz? może przy tej okazji to zrób, obraz można np. wykonać z waszego wspólnego zdjęcia! to nie jest drogi prezent a nikt mu się nie oprze, polecam stronę DCN Gallery, odkryłam u nich "pocztę obrazową" http://www.dcngallery.pl/72/poczta-obrazowa

Gość andreeeaaa
pad do gier plus okulary vr, teletorium ma całkiem fajne ;)

Gość Karolinka946
A może wybierzcie się na wspólny masaż? My to strasznie lubimy :> oboje jesteśmy z Warszawy i wybieramy najczęściej Samui Spa, mają tam super masażystki! Do tego jest czysto, co nie jest znowu takie częste... Polecam, bo się jeszcze nigdy na nich nie zawiodłam :)

Gość Pomyslowadama
Ja kupiłam kultowy sweter z gruszką! Dorwałam w końcu na allegro. Super!

Gość gość
a gdzie ten sweter z gruszką można kupić poza allegro?

Gość gość
My na mikołajki zwykle kupujemy sobie coś drobnego, przydatnego, ale też śmiesznego. Rok temu kupiłam chłopakowi skarpetki w choinki - fajnie wyglądał, jak je założył, mówię serio! A jak nie macie pomysłu, to zerknijcie do tego artykułu http://supermamy.limango.pl/mikolajki-2015-prezent-dla-ciebie-i-twojej-drugiej-polowki/ - tak mnie zainspirowało to ich twierdzenie, że każdy facet to gadżeciarz, że chyba właśnie czegoś takiego poszukam, np. jakiegoś pendriva w kształcie samochodu albo czegoś w tym stylu :)

Gość gość
Na większości facetow coś takiego zrobi wrażenie - https://prezentmarzen.com/skok-ze-spadochronem/ Ale czy na twoim również? Sama go najlepiej znasz i wiesz, czego się można po nim spodziewać. Inna sprawa - ile chcesz na ten prezent wydać kasy...

Gość Rivoli
Ja wypatrzyłam świetną rzecz! Pufę sako w kształcie czapki mikołaja, z pomponem i lamówka. Wygląda ekstra, już nie mogę się doczekać, kiedy mu ja dam, bo sam mówił, ze potrzebuje czegoś wygodnego do siedzenia przed konsolą ;) Polecam bo cena jest bardzo przystępna: http://pufy.pl/pufy/255-czapka-mikolaja-poliester.html

Gość kisiua
@Rivoli, jak juz bedzie mial na czym siedziec to z pewnoscia nie pogardzi fifa18, ja mojemu facetowi na dniach robie niespodzianke i zabieram go do me po ta gre :3

Gość gość
Ja kupuje skórzany pasek. Będzie mógł mieć go zawsze przy sobie i dzięki temu zawsze o mnie myśleć :) Na ZeSkory.pl jest spory wybór. Pod choinkę dostanie portfel, bo też tam wypatrzyłam.

Gość halyneczka
zawsze mikołajki możemy połączyć z gwiazdką i kupić coś konkretnego. mój chłopak jest fanem piłki nożnej więc jutro lecę do me po konsolę z fifą18. teraz jest promocja z dodatkowym padem. będzie mógł z kumplem sobie pograć. mam nadzieję że ucieszy się z prezentu

Gość hohohoh2017
Ja swojemu chłopakowi kupiłam na mikołaja portfel i planuje wyciągnąć go dziś na sushi do Sushi Saska Kępa bo to nasz ulubiony sushi bar ;)

Gość gość
Kup mu poduszkę z foto - na Empik Foto masz takie prezenty za grosze. Ewentualnie kubek z foto, może np. ten magiczny, gdzie zdjęcie pojawi się dopiero po tym, jak zalejesz go gorącą wodą. Wydaje mi się, że takie prezenty są najbardziej trafione i po prostu powinny się sprawdzić. Co o tym myślicie?

Gość gość
Na mikołajki kupujemy sobie coś szalonego, taka jest zasada, nieważne czy droższe czy nie ma być szalone. Znalazłam SpeedFly, czyli tunel aerodynamiczny i to było to ;) Świetnie pasowało, a emocje nie z tej ziemi. ;)

Gość gość
To zależy od tego, co on lubi. My raczej staramy się kupować po prostu praktyczne prezenty. Ostatnim razem nasz syn dostał poduszkę ze zdjęciem, taką z Empik Foto. Zabiera ją ze sobą na każdy wyjazd ;-) Ale on po prostu już tak ma ;-) Przynajmniej prezent jest trafiony.

Gość Rafał111
Na prezent dla chłopaka na Mikołajki idealnie nada się powerbank, latarka, czy uchwyt do telefonu, kijek selfi i pewnie tysiące innych produktów - polecam zerkną na 1001drobiazgow.com