Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milytvardziel.

Dziewczyny ..................... Jak powinienem to odebrać .????????????????????

Polecane posty

Gość milytvardziel.

Jakiś czas temu pewna dziewczyna odwiedziła mój profil na NK. Chodzi ze mną do tej samej szkoły ale ja jej nigdy nie widziałem ( inny kierunek a poza tym jest rok młodsza więc o rok później przyszła na tę uczelnię ). Odwiedziła mój profil może z 1 miesiąc temu , około . Wczoraj znów odwiedziła mój profil. Nie znam jej kompletnie , nie widziałem nigdy , za pierwszym razem gdy weszła na mój profil to ja wchodziłem z konta mojego kolegi , tak z ciekawości zobaczyc kto to jest. Bardzo ładna dziewczyna , nie ma chyba chłopaka bo w swoich kontaktach na profilu nie ma żadnych zdjęć które mogłyby wskazywac na to że ma. Może jestem jakis dziwny czy coś , moze wyolbrzymiam ale nie bardzo rozumiem dlaczego już drugi raz wchodzi na mój profil , przecież się nie znamy w ogóle ani nic. Macie intuicję to spróbujcie powiedzieć jak wy to odbieracie . Też wchodzicie na czyjś ( nieznany ) profil po dwa razy ? Nikt mi jeszcze tak nie wchodził na mój profil , ja też nie wchodzę na profile nieznajomych osób a jeżeli już wejdę to albo z ukrytego albo tylko jeden raz ! pomocy :(

Gość malalalala
no to zapewne podobasz jej sie :)

Gość milytvardziel.
up :(

Gość milytvardziel.
malalalala ::: Właśnie tez tak poczułem , mam dobrą intuicję , czasami az za dobrą i też mi się jakos tak zdaje :) Kurde no :( A ja taki nieśmiały jestem :( Znowu fajna dziewczyna ucieknie mi sprzed nosa :(

Gość moze masz
smieszny/denny/durny profil i wchodzi zeby sie posmiac;)

moze powinienies wiecej czasu poswięcic na odrabianie prac domowych i czytanie lektur,co ?

Gość milytvardziel.
Nie ! Profil jest bardzo normalny , nie ma tam nic dziwnego , zdjęcia też nie ma. Dlatego nie sądzę aby ktoś wchodził na obcy profil w którym nie ma zdjęcia aż dwa razy ! Poza tym zazwyczaj profile bez zdjęć są nieodwiedzane bo jednask każdy patrzy na zdjęcie przede wszystkim :) Wkurzony jestem bo będe się teraz niepotrzebnie zadręczał :( A na pewno do niej nie podejdę bo ja nie umiem z dziewczynami rozmawiać :( Onieśmielaja mnie to jest raz. A po drugie to ja nie robię tego co wszyscy ( nie chodzę na dyskoteki , nie pije piwa codziennie z kolegami ) więc o czym ja mam z nią gadać ? :( 😭

Gość milytvardziel.

Gość milytvardziel.
Mr > Hyde :::::::::: Dobrze mi idzie nauka , zdolny jestem i nie musze kuć całymi godzinami. A czy to ma jakiś związek z tym ? :(

Gość milytvardziel.
Ale co o życiu ? :( Nie pisz tak dwuznacznie , ok ? :(

Gość milytvardziel.
na dodatek w mojej szkole katolickiej jestem najlepszy w lezeniu krzyżem pod tablicą :classic_cool:

Gość milytvardziel.
Jestem twardzielem ale nie w stosunku do dziewczyn :( Onieśmielacie mnie :(

Gość milytvardziel.
powiem wam coś jeszcze , na mój profil często wchodzi pewien nieznajomy kolega ze szkoły , myślici e,że mogę mu się podobac ? w ostateczności skusiłbym się na szorstką męską przyjaźń i zabawy w górnika w moim szybie odbytniczym :classic_cool:

tylko nie zesraj się z radości jak wejdzie po raz 3 na twój profil :p hihi nie mogłam się powstrzymać :D

z nudów wchodzi, proste. ja też nieraz podglądam znajomych i nieznajowmych i znajomych znajomych jak nie mam co robić. ot, ludzka ciekawosc:) a byla mojego faceta to codziennie jest kontrolowana;)

Gość milytvardziel.
Ej no to powiedzcie czy uważacie że ja się jej podobam czy może to taki przypadek że weszła na mój profil dwa razy. Przypominam że to profil bez zdjęcia !!! Być moze w szkole mnie widziała , w każdym bądź razie ja jej nie . W sumie to ładny chłopak jestem , mogę się podobać , już miałem kilka takich zaczepek ze strony dziewczyn ( podrywały mnie gdzieś na ulicy itp ) . :(

Gość ja wiem co z tego będzie
jajco jesteś pasztet i ciota i tyle

Gość ja wiem co z tego będzie
ładny jesteś przecudny dlatego właśnie nie masz zdjęcia na NK :D

Gość napisz jej że przesiadujesz
na babskim forum, na pewno jej zaimponoujesz :D

Gość milytvardziel.
Ale dlaczego Wy tacy niemili jesteście ????? 😡 Przecież ja nie twierdzę że się jej podobam , poprostu was pytam co o tym myslicie. Chce wiedziec czy to normalne dla was takie wchodzenie na profil bez fotki. Ja nigdy tak nie robię , wiec może dlatego dla mnie to było dziwne ? :( Nie wiem :(

Gość milytvardziel.
Nie ma mzdjęcia na NK bo nie jestem głupi ! Fotke mozna łatwo skopiować przecież . Jeszcze jakas ciota mi sko[piuje fotke a później założy drugie konto , wklei moją fotke i narobi mi kłopotu, tak ? Pokazać czyjąć fotkę na Naszej Klasie to tak samo jak komuś pożyczy,c swój dowód osobisty ! Tylko że wy nie myślicie , bo i po co heh .......... Kiedyś był taki przyapdek że jacyć debile ośmieszyli pewnego chłopaka bo założyli profil za niego , później miał same kłopoty i w końcu popełnił samobójstwo !

Miekkitvardziel skad my mamy wiedzieć po jakiego 2 razy wchodziła na twoj profil? :-o :-o ;-) :-) może byc sto róznych powodów! :-o ;-)

Gość milytvardziel.
Iwaaa ::::::::: a zasadził Ci ktoś kopa w dupę ? :D Nie jestem miekki , zapamiętaj to sobie ! :D Ale ja tylko pytam co o tym myslicie , podobno macie intuicje prawda ?

Gość buahahhahaha
a co mi zrobią że skopiują moje zdjęcia? co im po tym? w jaki sposób mogą mnie ośmieszyć? facet masz kompleksy i nie mów, ze jest inaczej masz jakieś lęki i boisz się ludzi i świata potrzebujesz pomocy a nie dziewczyny :D

Gość ty twardziel
ty jakiś spedalony jesteś strasznie