Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milytvardziel.

Dziewczyny ..................... Jak powinienem to odebrać .????????????????????

Polecane posty

Gość malalalala
A ja podtrzymuje swoje zdanie i mysle ze musisz jej sie podobac, to wszystko, ja bym napisala na twoim miejscu do niej wiadomosc, jaki jest powod ogladania twojego profilu, moze ci odpisze :) a potem jakos sie potoczy, powodzenia :)

Gość a fotke na kafe to wstawiles
nie bales sie? :o no chyba ze jestes kolejnym szkaradnym onanistom , ktory wstawia nie swoje zdjecie

Gość brown
haha to wcALE nie znaczy, że jej sie podobasz xD ja też może po raz 10 wchodze na konto jakiegos kolesia ze szkoly, tak z ciekawosci, czy go kojarze, zdjecia zobaczyc. Ale przecież to wcale nie znaczy że mi sie podoba pheh!

Gość milytvardziel.
No nie moge z wami no :( Pytam o poradę a wy na mnie najeżdżacie :( Powtarzam że ja się nie podniecam tym , tylko pytam co o tym myslicie ! Z resztą już nieważne , a jak ktoś będzie chciał się wypowiedzieć w konkretny sposób to się wypowie co o tym myśli. I nie piszcie mi że jestem jakiś zakompleksionym pedałem bo mnie obrażacie zamiast pomóc. Pytanie nie dotyczy mnie tylko zachowania tej dziewczyny ! Powtarzam - zachowania tej dziewczyny .

Gość milytvardziel.
Aha powtarzam jeszcze raz :: Fotki w profilu nie mam Ta dziewczyna jest z mojej szkoły ale nigdy jej nie widziałem ( inny kierunek i ona jest na I semestrze dopiero )

a dlaczego nie skomentujesz mojej wtypowiedzi? czyzby jednak to nie bylo Twoje zdjecie, co na kafe wstawiles? zal:o

Gość milytvardziel.
moje ale przeciez na kafe nie znacie mojego imienia i nazwiska , prawda ?

nie pisz tak do mnie. Nie chcialam bys tak to odebrał ;-) Jedna Ci tu napisała. Napisz do niej jesli masz na tyle odwagi :-) Złoty Hejka :-) Ale nie mam na imie Iwona :-D

Gość milytvardziel.
a fotka była zrobiona latem , mam okulary na niej , do tego jestem w swojej nienaturalnej fryzurze więc nie tak łatwo mnie rozpoznać :D

ale co to ma do tego? mozna tez je w niecny sposob wykorzystac:o ale i tak watpie, zeby ono bylo Twoje... wiesz, mily to Ty i moze jestes, ale moja 5letnia kuzynka jest twardsza niz Ty

Gość milytvardziel.
Trudno :( Skoro uważasz mnie za mięczaka to jest to twoje zdanie i masz prawo tak mysleć. Przykro mi nie będzie bo przecież się nie znamy i pewnie nigdy się nie poznamy , jest obojętną mi osobą i tyle :) A tak swoją drogą to uważam że jestem twardzielem bo nigdy ale to nigdy nie zwątpię w siebie. Nigdy nie będę miał myśli samobójczych , jestem w stanie zaakceptować każde zrządzenie losu. Nie załamię się żadnym przygniatającym problemem. To dlatego napisałem że jestem twardzielem. Wierze w przeznaczenie i jeżeli życie zacznie dawać mi w kośc to poprostu powiem sobie : Tak Boże chciałeś ? Oki , Niech tak będzie :)

Gość milytvardziel.
Ajeżeli ty uważasz że ja jestem mieczakiem tylko dlatego że nie mam śmiałości do dziewczyn to pozostaje mi tylko zrobić dziwna minę do dziwnego stwierdzenia :D

Gość milytvardziel.
Z resztą u mnie problem jest taki że ja konsekwentnie dąże i przede wszystkim chcę dążyć do ideału. Wiem że nigdy ideałem nie będę ale natyle na ile się da to postaram się być. To chyba wina mojej ambicji bo nie lubie przegrywać. ZAwsze chce jak najlepiej i jeżeli bym przypadkowo skrzywdził dziewczyne to bym sobie tego nie wybaczył nawet gdyby ona powiedziała że jest ok. Wkurza mnie to bo choć chce dobrze to często wychodzi mi to na złe :( Pragne dać szczęście dziewczynie a zawsze jest ta obawa że mogę nie podołać temu :( I to jest ten cały problem :(:(:(

wniosek, ze nie jestes twardzielem wyciagnelam, po tych zalosciach i udrekach nad taka duperela. jakas dziewczyna zagladnela dwa razy na twoj profil a Ty roztrzasasz to jak sparwe wielkiej wagi. to przeciez mogl byc zupelny przypadek. zacznij sie zastanawiac jak wejdzie po raz 10. jak jestes niesmialy to pewnie nic nie zrobisz, mnie jak by jakis nieznajome osoby systematycznie odwiedzaly, to bym po prostu napisala, czy my sie keidys poznalismy, bo ja jakos nie kojarze.

Gość milytvardziel.
No i o to chodziło. O konkretnę odpowiedz :) I po co było tak obrażać mnie ?

ja nie obrazam, ja tylko uswiadamiam :classic_cool: