Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Karolinaafsdf

JAK POMOC NASTOLATCE...?

Polecane posty

Gość Mama Karolinaafsdf

MOJA 14-letnia córka, nie ma przyjaciół cały czas siedzi w domu, mówiłam jej zeby poszła, pobawiła sie jest młoda i w ogole. A ona ze nie ma zkim, ze teraz wszyscy ludzie sie tak zmienili ze tylko by pili i palili, w sumie z jednej strony dobrze ze ona tak nie robi ale przeciez straci młodosc siedzac w domu. Jak jej pomóc? Jak znalesc jej przyjaciół?

Gość eee333
Ty jej przyjaciół nie znajdziesz...

Gość mróz
zaapisz ją na jakiś kurs-tańca, judo

Gość mieszczuch pospolity
moze jak ma głupia kalse to lepiej neich sie z nai nie zadaja ;-( pójdzie do liceum i wyzej i na pweno znajdzie przyacioł. :) ja maiłem w szkole ( tak mi sie wydawało ) duzo przyjacioł 0 a obecnie w 90% nie utrzymuje z tymi ludzmi kontaktyów, jakieś głebsze przyjaznie pojawiaja sie tak w okolicach 20 lat

Gość Mama Karolinaafsdf
nie znajde przyjaciół wiem. Ael jak jej pomóc ? Chce aby cieszyła sie zyciem w ogole wiecie jak to jest jak sie jest nastolatka? Jak ma poznawac ludzi? Nie moze przeciez przez cały czasa siedziec w domu, nie ma w ogole zycia towarzyskiego. niewiem co mam zrobic juz.

Gość Z Każdym Dniem...
Ja rowniez mysle, ze zapisAC JA NA JAKIES ZAJECIA POZALEKCYJNE...

Gość Mama Karolinaafsdf
chodzi na tance, ale mówi ze tam są grupki i ze nie da sie tak znalesc przyjaciół. Nie wiem co mam jej poradzic juz.

ta twoja córka to jest idealną kandydatką na moją przyjaciółkę. ja też nigdzie nie wychodze bo nie mam z kim itp.

Gość Dziewczyna---_
ciesz się,że masz tak rozsądną córe..sama jej nie wypychaj do złego towarzycha.. zajecia pozalekcyjne jej zaproponuj..ucieszy się-niech sobie sama wybierze..pogadaj z nią

Gość Dziewczyna---_
na kursy językowe,obóz jakiś zimowy tylko ważna też $$$$$$ jest

Gość Mama Karolinaafsdf
no w sumie ciesze sie ze jest rozsądna, ale szkoda mi jej. Zreszta nie wierze ze nie mogłaby sobie znalesc przyjaciólki takiej co nie jest taka ze pije,pali.. Włoczy sie tak po domu i nie wie co ma ze sobą zrobic, mówi ze bardzo by chciała miec duzo przyjaciół, ale niewie jak ma poznawac ludzi, smutna taka.

Gość ghghghgh
ja mam podobnie :O (mam 15 lat)

no raczej dziwne to dla mnie, żeby w całej szkole tylko ona jedna była "porządna", a cała reszta jak jeden mąż tylko alkohol i papieroski. moim zdaniem jest trochę zbyt zamknięta w sobie i nie potrafi dostrzec, że wokół są też ludzie podobni do niej, z którymi mogłaby się dogadać gdyby zechciała. a ona czasem nie jest jakieś "emo"?