Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goziapa

GOTOWANIE DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość Goziapa

CZESC DZIEWCZYNY. MAM SYNKA KTORY MA PRAWIE DZIEWIEC MIESIECY. CHCIALABYM ZEBYJADL ZUPKI KTORE SAMA MU UGOTUJE A NIE TYLKO SLOICZKI.WSZYSTKO CO GOTUJE DLA NIEGO ZJADA PIES JEDYNIE ZUPE OGORKOWA I ZALEWAJKE ZJADA ALE POZA TYM NIC. MACIE JAKIES PRZEPISY ALBO RADY JAK GOTOWAC DLA TAKIEGO BRZDACA? POMOZCIE.

Gość pomocniczka
moj zajadal sie zupa pomidorowa, lubial rozne przecieranki z warzyw ktoee mu robilam dodawajac wody(gotowane warzywa plus kurczaczek,tez gotowany-chociaz czasami bez kurczaka bylo).

dzieciaczki lubią zwykle rosołek, pomidorową i też barszczyk czerwony- gotuj jak dla wszystkich tylko odlewaj dla maluszka do osobnego garnka zanim przyprawisz. Mój synek od małości do tej pory lubi wszelkiego rodzaju kluseczki, więc każdą zupę jak była z kluskami to zjadał. Najszybsza jest zupka podobno góralska- tato dał mi przepis- do wrzątku wrzucasz warzywa starte na tartce i do tego serek topiony-taki zwykły-gouda najlepiej i gotujesz powoli aż serek się rozpuści. Ja podaje potem z makaronem. Jeśli dziecko nie lubi warzyw startych to mu przecedź-polecam

Gość Goziapa
NO JAK COS TAKIEGO MU ROBIE TO NIE CHCE TEGO JESC. MOZE MAM ZLE PROPORCJE? :(((