Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmaty123454321

Co o niej myslicie?

Polecane posty

Gość kosmaty123454321

Kumpel mowi ze mam ja sobie odpuscic, bo laska ma meza i starsza jest niz ja pare lat. Strasznie mi sie podoba, ale moze faktycznie niewarto prubowac ja wyrwac? Ladna jest czy tylko mi sie tak wydaje? i ilen lat jej dajecie? http://photos84.nasza-klasa.pl/dev127/0/504/498/0504498397.jpg http://photos99.nasza-klasa.pl/dev169/0/503/236/0503236767.jpg

Gość mroźnaJestem
sexowna

Gość mnie sie nie podoba
a jesli jest mezatka to mysle ze jak chcesz problemow to postaralbys sie o ladniejsza

Gość *scorpio*
A skąd wiesz, że w ogóle masz szansę? :-)

Gość asdasfdsf
widzisz te zdjecia i jeszcze pytasz??!! wszedzie ladniejsza znajdziesz!!! spojrz na jej cere i zeza !!!

Gość kosmaty123454321
Bo mi raczej foczki nie odmawiaja ;)

Gość wujek dobra rada69
bez jaj! jaki zez?!!!!!????? Sliczne ma oczy, mozna sie rozplynac :P Fakt ze troche blada ale fajna buzka. Ma jakies 25 lat mysle. odpusc sobie bo nie wyglada na taka co poleci na szczeniaka

Gość irfjoigjihgvidjv
Apetyczna. I młodziutka chyba dosyć? Jak na ciebie poleci to jej wybór - nikt jej nie zmusi przecież.

Gość kosmaty123454321
cos malo opini :( no i ile lat jej dajecie? Nie ma 25

Gość bardzo szczerze
Piękna kobieta. Bo to kobieta, nie dziewczynka. Coś koło 23 lat. Ma w oczach dobroć. Nie pakuj się w jej życie.

Gość ciacho jestem
Mezatki sa super :P Jasny uklad, wraca do swojego chlopa, nie jest namolna ;) Tylko bzykanko :P Jak sie glupimi wpisami bedziesz sugerowal i ja sobie odpuscisz, to daj namiary, sma sie chetnie nia zajme. Jak ktos pisze ze ta laska jest brzydka, to chyba jest po****ny. Maz takiej to ma szczescie ze taka slicznotka mu sie trafila i napewnoe ma na nia oko bo wie, ze kazdy normalny facet obslini sie na jej widok.

Gość kosmaty123454321
Ma 29 lat :) Ja 24 :)

Gość Yaka fajna...
A po czym to widac, ze niby doswiadczona lodziara? Sie w sumie okaze, jak poleci na kosmatego ;-) Daj znac kosmaty :-)

Gość sceptyczna do kwadratu
Śliczna kobieta. Ciekawa jednak jestem bardzo, co stanie się, kiedy zobaczy swoje zdjęcia i Twoje szczeniackie podejście na tym forum... Napisałeś, że masz 24 lata. Skoro ona ma 29 lat, to można się domyślać, że szybko wpadłaby na to, że Ty to właśnie Ty - podejrzewam, że zbyt wielu znajomych w Twoim wieku nie ma. I po co Ci opinie ludzi na dobrą sprawę? Chcesz wiedzieć, czy koledzy Ci pozazdroszczą, czy też Cię wyśmieją? Mam nadzieję, że dziewczyna nie złapie się na Twoje gierki. Wygląda na inteligentną (choć po wyglądzie trudno inteligencję oceniać, wiem), toteż marne masz szanse moim zdaniem.

Gość Yaka fajna...
Dobre :) Ale skad wiesz, ze miala wielu w ustach? ;) Moze jest ekstra kochanka dla swojego meza i regularnie od szesnastego roku zycia tylko jemu loda robi?

Gość do ciacho jestem
mam wrazenie ze sie znamy ;-)

Gość kosmaty123454321
Im bardziej doswiadczona tym lepiej :P Ale nie wydaje mi sie, zeby puszczala sie na prawo i lewo, bo takie rzeczy sie roznosza, a o niej tak sie nie mowi z tego co mi wiadomo.

Gość ppppppppppppp
taka sobie, a wygląda na 20-pare lat

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
zwykła laska do bzykanka

Gość sceptyczna do kwadratu
Zastanawiacie się w ogóle czasami nad tym, co piszecie czy mówicie? Może ktoś kiedyś udostępni do publicznej oceny (zauważyłam, że to coraz popularniejsze wątki na forum) zdjęcie jakiejś wrażliwej, słabej psychicznie osoby, może ona się o tym dowie, może przeczyta wszystkie żenujące opinie na temat swojego wyglądu (niekoniecznie prawdziwe, bo wydaje mi się, że większość ludzi na forum szuka jedynie zaczepki i w tym celu obraża innych żenującymi, wulgarnymi komentarzami), może się załamie... Pomyśleliście kiedyś o takiej ewentualności? Może już nawet zdarzyło się, że ktoś przez Was odebrał sobie życie... Jesteście żałosną wizytówką młodych Polaków, którzy niczego wartościowego sobą nie reprezentują. To przerażające...