Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosius91

ZABEZPIECZENIE, CIAZA.. Etc.

Polecane posty

Gość anty_myszka
teraz wychodzi poziom edukacji seksualnej w Polsce... nic, tylko płakać...

Gość gosius91
napisalam jasno.. ze co byscie zrobili... to mama mojego chlopaka chce zebym usunela jesli bede w ciazy, a ja tego nie chce!!:/ :(( tyle.. i jesli bym sie odwazyla to zrobic, to jak to wyglada wszystko.. Boze tak trudno odpowiedziec?? :( Ja nie oczekuje kom. typu 'ze fajna jestem' przeciez mowie ze wiem co zrobilam, i licze sie rownie dobrze z kons. rozumiem.. hej.. moze i pisze wszystkie komy bez sensu ;/ ale jestem tak zalamana psychicznie ze nie wytrzymuje tego wszystkiego.. :((

Gość wzr
NIE POZIOM EDUKACJI TYLKO GŁUPOTY TYCH DZIECI. ONA PISZE ŻE WIE O TYM ZABEZPIECZENIU ITD. A MIMO TO ZROBIŁA TO WIĘC TO O NIEJ ŚWIADCZY...

Gość wzr
JAK TO CO?! W TAKIEJ SYTUACJI NALEŻY PONIEŚĆ KONSEKWENCJE, A WIĘC SKORO BĘDZIE DZIECKO, URODŹ, WYCHOWAJ. JEŻELI NIE TO SIĘ NA PRZYSZŁOŚĆ ZABEZPIECZAJ I NIE RÓB TAKIEJ GŁUPOTY.

Gość gosius91
wiem.. chce urodzic jesli bede... Lecz chyba tylko bede wychowywac je sama:( z pomoca rodzicow.. o ile mi pomoga. Hmm.. wczoraj chlopak dal mi wystarczajaco do zrozumienia.. ze nie chce dziecka, a przynajmniej nie w tym wieku. nie chce go trzymac na sile, dzieckiem.. :(

Gość wzr
?????????????????????????? RĘCE OPADAJĄ, SKORO JEST TAK DZIECINNY TO SOBIE GO DARUJ JUŻ TERAZ ;/ WYKORZYSTAŁ CIĘ JAK CHCIAŁ A TERAZ MA CIĘ GDZIEŚ... NIE NO NIE MA CO FAJNIE SIĘ WKOPAŁAŚ.

Gość gosius91
nie dziecinny,... tylkko nie chce dziecka teraz. spadam na lekcje

Gość wzr
CZYLI JEDNAK DZIECINNY SKORO SIĘ BIERZE ZA SEKS BEZ ZABEZPIECZENIA A PÓŹNIEJ MÓWI ŻE NIE CHCE DZIECKA... NIE POJMUJĘ TEGO.

Gość gosius91
Nie jest dziecinny.. Hmm seks bez zabezpieczen.. razem chcielismy tego. Wszystkie dycyzje podejmujemy RAZEM co do seksu.. i w ogole.

oo nie doczytałam:D nawet sam Ci się do tego przyznał... Miejmy nadzieję, że czegoś Cię ta sytuacja nauczy

Gość gosius91
trudno jesli mnie zostawi.. jesli go przerosnie.. :(( mnie tez przerasta juz teraz.. a co bedzie jesli zajde??:(( Boze Kochany.. :( Dodam fakt ze KOCHAM swojego chlopaka.. Jest calym moim swiatem. mam nadzieje ze pojdzie za glosem serca.. :( ..bo KOCHAM :( i nie chce stracic Jego..

znając życie to jak nie będziesz ciąży to do Ciebie wróci:) w końcu nie często się spotyka taką co da bez gumki bez żadnych zobowiązań

Gość gosius91
Noo wiesz co? Ja mu NIE DAJE!!! ;/ Kochamy sie bo chcemy.. i bez gumki tez chcielismy sie RAZEM kochac. a po 2 jestem z NIM ;] ciagle razem!! FOREVER ;(

Gość gosius91
no tak jak wspomnialam.. jestesmy z tego samego roku.. Lat 17mamy

to, że faceci wolniej dojrzewają to ja wiem... Ale Ty? 17 lat i tak ryzykować? Zastanów się czy seks bez gumki warty jest strachu i konsekwencji

Gość gosius91
wiem, wiem.. chociaz Ty mnie nie pouczaj..

Gość gosius91
wiem, wiem.. a prywatnie jak sie pojdzie do ginekologa.. to tez trzeba isc z opiekunem??? :/

Gość gosius91
qrcze no,ale to juz 17 lat.. to jednak moze przymknie oko?? ;/ bo sie wybrac mam.. tylko nie wiem co gdzie i jak:/ eeehhh

Gość gosius91
..bede potem. Uciekam sie polozyc..

ja raz byłam zmuszona na gwałt znaleźć gina po receptę na tabletki po, zadzwoniłam, zapytałam czy wypisze, ale nie pow jej że nie mam 18 lat, bo do tamtej pory było dla mnie oczywiste, że jak oferuję 70zl za wypisanie samej głupiej recepty, to wieku nie będzie się czepiać a miałam 17 lat i 6 miechów2. Niestety babka mi recepty nie wypisała, a do tego jeszcze na mnie nawrzeszczała, że jestem nie odpowiedzialna i takie tam. Wszytko zależy od lekarza.

Gość seksoholik_69
Utożsamiasz sie z tym Twoim AŻ 17-tym rokiem a wcale sie tak nie zachowujesz. Wraz z wiekiem współczynnik racjonalności i rozsądku powinien rosnąć, a nie maleć. Nie mam żadnej rady poza taką, że nawet jeśli nie jesteś w ciąży, to zerwij z nim, bo Wasz związek opiera się wyłącznie na potrzebach fizycznych, albo takowe górują nad innymi. Jeżeli potraficie się kochać 4-5 razy dziennie(chyba ze jest wyjątkowo szybki) to gdzie jest czas na tą ową \'Waszą miłość\' bo ja osobiście tego nie widzę. A jak juz pojawia sie jakies ryzyko to on ucieka i on nie jest gotowy. To jakim prawem jest gotowy na seks(tym bardziej bez zabezpieczenia)? I Ty zresztą również. Jeżeli juz nie mozecie wytrzymać i chcecie to zrobic to nie zachowujcie sie jak zwierzęta. Myślcie o tym co robicie.

Gość gosius91
Ehm.. do 26.11 :/ papa

Gość wzr
26 jest i co? ;>

Gość gosius91
Czesc wam.. po raz kolejny.. no wiec dzisiaj 26.11 :(( brak okresu.. :/

Gosia 91 no po to test i się modlić ja dalej wiwat 1 kreseczka to po tabletki ANTY I TO BIEGIEM

Gość wzr
zrób sobie test.