Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosius91

ZABEZPIECZENIE, CIAZA.. Etc.

Polecane posty

Gość tyle mam się męczyć
skoro kochalaś sie w sobote to masz ostatnią szansę na tabletki wczesnoporonne

Gość gosius91
ee no a tab. na recepte?? ciekawe skad ja je wezme teraz:/ :(((((( przeciez skoro wyciagal.. dochodzil na zewnatrz.. to, to przeciez nie moge byc W?? prawda?:( nie moglo dojsc do zaplodnienia?? :((((((((( :(:(:((: POMOCY ;(

test zrobiłaś za wcześnie, więc nawet jeśli byś była w ciąży to by tego nie wykrył - musisz poczekać do 26.11, żeby test dał prawidłowy wynik Albo odczekaj chociaż 10 dni od ostatniego stosunku ,wtedy jest szansa, że wykryje ciąże, ale pewności nie ma, dlatego trzeba poczekać do terminu miesiączki wiem że to długo ale inaczej sie nie da, no chyba że pójdziesz na badanie krwi ale to też 10 dni po ostatnim stosunku, bo inaczej nic nie wyjdzie z tego badania

Gość gosius91
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość gosius91
Boooze kochany.. Ty wiesz ile jest do 26.11 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Ehhh no, cholera jasna:(:(:( qrde.. :(( czyli ten test co zrobilam dzis? jest nie wazny? :(((((((((((((((( :(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(

te tabletki można dostać TYLKO na receptę od ginekologa i można je zażyć do 72 godzin po stosunku A jeśli chodzi o to, że nie kończył w Tobie to zmniejsza szansę na zajście w ciąże, ale nie wyklucza -stosunek przerywany to niezbyt skuteczna metoda antykoncepcji

Gość spierdalaaaaaaaaaaaaać
no kuva niewazny i spierdalaj dzieciaku do nauki. naucz sie czytac. japierdole

Gość gosius91
nom nie konczyl we mnie to chyba logiczne.. no,ale wytarl tylko chusteczka.. a nie umyl sie.. i znow sie kochalismy.. 4 razy tak..

Gość gosius91
spierdalaaaaaaaaaaaaać - od tego jest forum.. :/

nie wiem czy jest sens pisać Ci któryś już raz z kolei, że ten dzisiejszy test nic nie jest w stanie wykryć, bo Ty nie chcesz w to uwierzyć w ogóle. Wiem ile jest do 26.11 niestety ,bo sama miałam 17 lat , to wiem jak to jest czekać na okres- masakra po prostu

Gość tyle mam się męczyć
ty masz do mnie gówniaro pretensje skąd masz teraz wziąć tabletki? trzeba było myśleć głową a nie dupą zanim zabrałaś sie za dawanie za przeproszeniem dupska :O po te tabletki idzie się do lekarza, bo są na receptę! skoro bzykałaś się w sobotę wieczorem to jutro minie 3 doba, czyli twoja ostatnia szansa! pajmaju? źle nikomu nie zyczę, ale taie bzykanko `z wyciąganiem go` na 5 minut i ponowne wkadnie to ŻADNA antykoncepcja! jakbys chodzila na biologie do szkoły to byś wiedziała, że w preejakulacie również znajdują się pleminiki zdolne do zapłodnienia! o ile wiesz, co to jest:O

Gość gosius91
aneeczka - ja wiem o tym wszystkim.. ale to jest takie ciezkie.. :((( ja sobie nie dam rady.. :(( ;( a moj chlopak.. eh ;(:(:(:(:( czekac do 26.11 BOZE ;(

dasz sobie radę czas jakoś minie. Wiem, że czekanie jest okropne, ale doczekasz się.

Gość gosius91
:(

wiem, że to się łatwo pisze, ale uzbrój się w cierpliwość i chociaż te 10 dni od stosunku ostatniego odczekaj i test zrób rano. Jeśli wyjdzie jedna kreska, a mimo to 26.11 miesiączka Ci się nie pojawi - powtórz test.

Gość gosius91
ilez tych testow?? mam serdecznie dosc

Gość gosius91
;( boje sie.. :(:(::(:(:(

Tempem na pogotowie po tabletkę do 72 godzin i to biegiem z chłopakiem ona kosztuje ponad 50 zł ale jak jesteś na tyle nie mądra by iść na całość to maż za swoje a jak dostaniesz okres to do ginekologa po tabletki anty ale ja bym sie bała na twoim miejscu

Tempem na pogotowie po tabletkę do 72 godzin i to biegiem z chłopakiem ona kosztuje ponad 50 zł ale jak jesteś na tyle nie mądra by iść na całość to maż za swoje a jak dostaniesz okres to do ginekologa po tabletki anty ale ja bym sie bała na twoim miejscu

Gość gosius91
Ehh.. no co WY.. :(( czekam do 26.11 ;(;( Boooze:((( usunelibyscie??? (jesli mama waaszego chlopaka by pokryla wszystkie koszty i w ogole, a Wy byscie tego nie chcieli.. tylko chcieli urodzic.. co wy zrobilibyscieee????)

Gość wzr
DZIECKOOOOOOOOOOOO DOROŚNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!! CZAS NAJWYŻSZY!!!!!!!!! TRZEBA BYŁO SIĘ ZABEZPIECZYĆ A NIE MYŚLEĆ O USUWANIU CIĄŻY!!!!!!! NIE WIEM SKĄD SIĘ BIORĄ TACY BEZMYŚLNI LUDZIE!!!

Gość gosius91
jesli bym byla, to na dzien dzisiejszy nie chce jej usunac.. zreszta nie wiem:(( jak to sie wszystko odbywa?? i w ogole... :((

Gość wzr
SKORO ROBIŁAŚ TO BEZ ZABEZPIECZENIA TO CHYBA POWINNAŚ LICZYĆ SIĘ Z KONSEKWENCJAMI?! NAWET JEŻELI NIE MASZ ZAMIARU WYCHOWYWAĆ TEGO DZIECKA TO PRZYNAJMNIEJ JE URODŹ ZRZEKNIJ SIĘ PRAW RODZICIELSKICH ODDAJ JE DO ADOPCJI... NA PEWNO ZNAJDĄ SIĘ LUDZIE KTÓRZY PRAGNĄ MIEĆ DZIECKO. A USUWANIE SOBIE DARUJ I SIĘ JUŻ NIE KOMPROMITUJ BARDZIEJ.

Gość gosius91
No przeciez kurwa, mowie ze jesli bede to chce urodzic!! to chyba jasne!! nie bede ZABIJAC ;( i wychowam.. :(( mimo wszystko ;( musze sie pozbierac.. :(( tylko musze poczekac do 26.11 :(( a Ty sie ode mnie oddczep.. sorry,ale forum jest po to zeby napisac i rozwiazac problemy:/ kurwa mac.. TY chyba czytac nie umiesz napisalam ze nie chce komentarzy typu 'gowniara' czy cos tam.. wiem co zrobilam.. ale kurwa nie zaluje tego! i chuj Ci w D. co to do tego.. :/ ile mam lat, i co robie. mam problem, i szukam rozwiazania, a nie kurwa denerwowania sie bez potrzebnie.. Boooze:/

Gość anty_myszka
przeczytałam cały wątek i ręce opadają............. 17 lat a głupia jak but... dziecko drogie, za naukę się weź!!!

Gość gosius91
spadaj.. :/ i Ty.. w d. mam to forum:/ Boze;/ zero POMOCY :/ dowiedzenia sie czego kolwiek.. to co Wy mi napisaliscie to wiedzialam i wiem bez was:/ kurwa mac:/ juz nie ma porzadnych ludzi..:/

Gość wzr
HEHEHHEHEHEHE SKORO DODAŁAŚ TUTAJ TEMAT TO SIĘ LICZ Z KONSEKWENCJAMI TEGO :] NIE KAŻDY NAPISZE CI O JEJ SUPER ZAJEBISTA JESTEŚ! ZROBIŁAŚ GŁUPOTĘ TO SOBIE TO UŚWIADOM, A TWOJE KOMENTARZE SĄ TAK DZIWNE I PUSTE ŻE INACZEJ ICH KOMENTOWAĆ SIĘ NIE DA. SKORO PISZESZ ŻE ZASTANAWIASZ SIĘ NAD USUNIĘCIEM JAK TO WYGLĄDA ITD. TO DLA MNIE JASNE JEST ŻE CHCESZ TO ZROBIĆ. A ZA CHWILE PISZESZ ŻE JASNE ŻE NIE USUNIESZ... ZDECYDUJ SIĘ O CO CI CHODZI. A DO NERWÓW DOPROWADZASZ SIĘ SAMA, TWOJA GŁUPOTA = TWOJE NERWY.

Gość wzr
HEHEHEHE SĄ PORZĄDNI, A Z PEWNOŚCIĄ TY DO NICH NIE NALEŻYSZ. A CO CI MAMY POMÓC?! BYŁO SIĘ ZABEZPIECZYĆ, TYM BARDZIEJ ŻE MIELIŚCIE PRZY SOBIE GUMKI, WIĘC NIE ROZUMIEM CIĘ.