Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek155

Co zrobić, aby odzyskać dziewczyne?

Polecane posty

Gość Tomek155

Witajcie i Pomóżcie :( Bylem z dziewczyna ponad dwa lata, dwa tygodnie temu ze mną zerwała :( Gdy się spytałem dlaczego odpowiedziała że jest zagubiona, ze uczucia tak jakby minęły, że nie chce na razie być w stałym związku :( Któregoś razu gdy zapytałem czy zależy jej na tym wszystkim to odpowiedziała ze zależy, lecz próbuje się nie załamywać :( Lecz gdy pytam czy kiedyś wróci, nie odpowiada lecz kończy pisanie :( Nie pisze do mnie, a ja nie wiem co mam już robić :( Teraz pierwszego grudnia ma imieniny, powiedzcie jak mam ten dzień wykorzystać? Co mam robić aby o mnie nie zapomniała i o tym co miedzy nami przez ten czas było? Zależy mi na niej, kocham ją z całego serca i boje się że stracę ją już na zawsze :( Proszę powiedzcie co mam robić :( Pomóżcie :( Pozdrawiam wszystkich

Gość rose9010
Mam to samo ale to ja jestem poszkodowana. Serce boli i krzyczy... Ale jesli ona nie chce... to nie wiem czy cos z tego bedzię... moze po JAKIMS czasie...ale nie chce ci dawac nadziei. Moj chlopak tez zerwał z tego powodu... I nie sadze zeby wrocil.