Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

angielski

Polecane posty

hej mam prośbę do życzliwych i pomocnych :) proszę o pomoc w przetłumaczeniu krótkiego tekstu na angielski :) hej ja też ten tydzień byłam bardzo zajęta. mam remont w domu. mama i tato przyjechali do polski i musiałam pojechać do domu ich zobaczyć. mama niestety dziś leci zpowrotem i jestem smutna :( mam dla ciebie smutną nowine ponieważ teraz mam bardzo dużo egzaminów i niestety nie miałabym czasu dla ciebie gdybyś przyjechał. może znowu to przełożymy? przepraszam za to. myśle że przyjade do berlina 19 grudnia i zostane do 3 stycznia i chyba wtedy najszybciej się spotkamy :( teraz ucze się na matematyke ponieważ jutro mam kolokwium więc kończe . buziaki papa

hey! i also have been busy at this week. we have a renovation. mum and dad had caome to poland and i had to visit them. unfortunately my mum is comming back today and i am sad

chociaż tyle dziękuje ale może ktosś jednak mi pomoże w całym przetłumaczeniu :)

i have sad news for you, i have a many exams soon so i must study a lot and i wouldnt have a time for you if you visited me. i suggest that we should put it off. i am very sorry for that. i think that we can meet at the earliest 19th december because that day i am comming to berlin and stay to 3rd january.

wiem ze zrobilam pare drobnych bykow, prosze wiec osoby ktore lepiej znaja angielski o poprawienie mojego tekstu a nie krytykowanie go:P