Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

to niesprawiedliwe ze zablokowali mnie za podszyw lusesity

Polecane posty

Gość dusicielu gdzie jestes

Gość haha aż poszukałam tej jazdy
floriany :D : 18:55 [zgłoś do usunięcia] Floriana Owszem zajdzie...konieczność unikania twojej osoby Floriana Ale ty mi nie zepsułeś humoru. Poprostu straciłeś moją sympatię, chociaż dla ciebie to i tak bez różnicy 21:13 [zgłoś do usunięcia] Floriana Jesteś totalne dno i 100 metrów mułu 21:32 [zgłoś do usunięcia] Floriana W twoim wypadku to akurat dobrze, przynajmniej głupota nie zacznie się rozprzestrzeniać. 21:45 [zgłoś do usunięcia] Floriana Masz rację, powinni cie izolować. 21:50 [zgłoś do usunięcia] Floriana Co tak slabo?Czekam kiedy nazwiesz mnie kurva, to takie w twoim stylu.... 21:54 [zgłoś do usunięcia] Floriana Nie masz ochoty?To dziwne przecież to twój żywioł. 21:57 [zgłoś do usunięcia] Floriana To pojedź pod swoje posty paszteciarzu 22:02 [zgłoś do usunięcia] Floriana Większość twoich postów śmierdzi przeokrutnie.Jesteś zwykłym zerem, dnem, pozostało ci tylko bluzganie na kafeterii, bo w zwykłym życiu nikt nie zwróciłby uwagi na takiego śmiecia. 22:27 [zgłoś do usunięcia] Floriana Jak zwykle nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia Lepiej zabierz swoją tłustą doopę i idź pobiegaj. 22:34 [zgłoś do usunięcia] Floriana Domyślam się, że twoja tłusta doopa w niewiele rzeczy się mieści. 22:50 [zgłoś do usunięcia] Floriana Dobre jest to, że taka gnida jak ty napalała się na mnie jak łysy na szczotkę . Niezłą miałam z ciebie polewkę stoolejarzu Zawsze byłeś dla mnie zwykłym zerem. No a teraz śmiało, nazwij mnie dziwką obleśny pasztecierzu 23:09 [zgłoś do usunięcia] Floriana Ktoś taki ja ty może tylko pomarzyć o moim tyłku, niestety pozostanie tylko w zasięgu twojej wyobraźni.A tymczasem idź na red tube i zwal sobie te żałosne 5 cm twojej męskości, to jedyna rozrywka, jaka pozostała ci w twoim smutnym życiu leszczyku 23:21 [zgłoś do usunięcia] Floriana Jareczku nie produkuj się i tak wszystkie twoje posty trafią tam, gdzie twoje miejsce. :D

Gość to była ponawiaczkas
ja klar

Gość głosik poszedł basiu25