Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l............l

PROBLEM Z OKRESEM-PLAMIENIA PRZEDMIESIACZKOWE!!!

Polecane posty

Gość strzyżonego Pan Bóg
to moze byc endometrioza chyba

Gość przebadaj się gruntownie
idź do jakiegoś na prawdę dobrego lekarza

Gość l............l
sugerowalam wiele razy mojemu lekarzowi, ze to moze byc endometrioza, ale on powiedzial ze nic na to nie wskazuje.

o i znowu to samo - jestem przed okresem który się spóźnia i mam plamienia......i czuję się tak że najchętniej bym pieprznęła w coś doniczką....aż boję się że jak dostanę ten okres to będę sie czuła tak huujowo jak poprzednio

Gość buzkaa
ja również mialam takie plamienia przedmiesiaczkowe i nie wiedzialam co sie dzieje:) ostatnio spoznial mi sie okres mialam dostac 11.12. a dostalam w nocy 25.11 i do tego taki bol brzucha,ze myslalam, ze nie wytrzymam i na dodatek zemdlalam i to jak sie ocknelam stanelam na nogi juz bylo mi dobrze i zaraz znowu uderzenie takiego goraca,ze znowu omdlalam.Ktoś mmial coś takiego??? Czesto zdarzaja mi sie omdlenia z powodu strasznego bolu brzucha,jest tak przeszywajacy,ze az nie do wytrzymania...Pozdrawiam

Gość Sylwia12
Ja jeszcze nie miałam pierwszego okresu i mam te plamienia, ale wydaje mi się, że właśnie niedługo go dostanę... Co wy myślicie?

Gość Ellen3
Mam to samo z tym plamieniem, niestety...

Gość mala120
Witam Ostatnia miesiaczke dostałam 26 lutego i trwała aż do 6 marca, ale 15 marca dostałam plamienie natomisat juz dwa dni pużniej okres który trwał az do 24 marca. Po okresie strasznie boli mnie jajnik. Miał ktoś taki problem oczywiescie ide do lekarza ale zawsze warto sie poradzic. Dodam natomiast ze ja nigdy regularnego okresu nie mam ale tu jest chyba cos nie tak.

Gość ewidentnie zaburzenia hormonal
albo endometrioza albo torbiele na jajnikach warto isć do gina i zrobić koneicznie usg jajników dodatkowo zastanówcie się nad zrobieniem profilu hormonalnego i markera CA-125 (to badanie wykaże czy wszystko ok z jajnikami)