czarnablondi 0 Napisano Listopad 17, 2008 Chciałabym zapytać czy ktoś wie czy przyjmowanie antybiotyku w postaci globulek (dopochwowo) może opóźnić @. Dodam, że cykle mam długości 26- 29 dni a dziś jest dzień 30 i miesiączki ani śladu. robiłam test dziś po południu i wyszedł negatywny. Co o tym myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Listopad 17, 2008 czy komuś się opóźniła @ z powodu antybiotyku??????????? Bo nie wiem co myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne ze od antybiotykow Napisano Listopad 17, 2008 moze sie opoznic okres :) spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Listopad 17, 2008 bo też miałam podobnie parę miesięcy temu, tylko że wtedy brałam normlnie antybiotyk na zapalenie oskrzeli i tylko się postresowałam, bo właśnie mi się przez tą chorobę spóźnił okres, a ja myślałam, że to ciąża he. Ale nie brałam nigdy antybiotyków żadnych od gina to jak to z tym jest ciekawa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach