Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żonaaaaa

BŁAGAM POMÓZCIE !MÓJ MĄŻ MA CZERWONE I SZORSTKIE RĘCE I.......

Polecane posty

Gość załamana żonaaaaa

pracuje jako pizzer i ciagle myje ręce i mysle ze to przez to..od tego ma atkie ręce ze szkoda słow..całe spękane i szorstkie tak cholernie oraz suche i czerwone..aż mu pęka skóra na dłoniach i kres sie leje a do tego to bardzo boli...martwie sie bardzo..co z tym robić? on musi pracowac więc juz nie wiem co dalej będzie :(:(

Gość bampeciara
wyślij męża do dermatologa

Gość załamana żonaaaaa
i do tego go bardzo bolą :( ale cokolwiek by robil i czym smarował to i tak potem musi isc do pracy i znowu mu sie to pewno odnowi..juz nie wiem co robić..ale dzieki za rady

Gość polecam krem do rąk
Neutrogeny i częste smarowanie. Mnie raczej dziwi, że nikt go nie pogonił do zrobienia porzadku z dłońmi skoro pracuje przy robieniu posiłków?

Gość natychmiast lekarz
TO CO PISZESZ TO OBJWY RAKA SKÓRY!!!!!!!!!!!!!

Gość To prawdopodobnie jest
uczulenie na cos- tu pomoze tylko wizyta u dermatologa, znajomy miał identyczne objawy dostal tabletki maści i przeszło:)

Gość mroźnaJestemm
mam nadzieję że pracuje w rękawiczkach jednorazowych

Gość załamana żonaaaaa
Ale on nie ma alergii ani nic raczej. ma zdrowe dłonie i jest zdrowy w sumie ale to mu sie zaczelo od tego czestego mycia wodą a on cały czas musi myć ręce tam bo wiadomo ze przyprawy i inne rzeczy sie kleją do rąk i trzeba myć..:(

Gość załamana żonaaaaa
w jakich rękawiczkach? no własnie nie :( ale czy to by coś dalo ?jakby pracowal w rękawiczkach jednorazowych? myslicie ze to by mu pomoglo?moze to dobry pomysł! Jesli chodzi o to czeg osie boicie ze czyms zarazi ludzi to bez obaw . on tylko robi pizze i wszystki sie wypiecze w pieci 300 stopni temperatura.

Gość ZAL MI TWEGO MEŻA
Ale śmieszy mnie też ,że niektóre osoby tu piszą ,że pracować powinien w rękawiczkach! A to dobre! Ja w życiu nie widziałam kucharza w rękawiczkach ani piekarza w piekarni a mam czesty kontakt z gastronomią bardzo!

Mi na suche ręce (i nie tylko) pomaga najlepiej oliwa z oliwek taka z pierwszego tłoczenia. Nasmarować, posiedzieć tak z pół godziny i resztę zetrzeć. Może to od wody w miejscu pracy? Ja tak właśnie od wody miałam.

Gość załamana żonaaaaa
No mąż to ma od wody niestety! Ale pracować dalej musi. Boje sie ze jak mu to nawet przejdzie po tych masciach i oliwie to i tak sie odnowi jak znowu do pracy pojdzie:( w dodatku znajomy lekarz postraszyl ze grozi to amputacją rąk i dlatego sie boje.

Gość tragediasdd
do lekarza marsz