Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeczek.

KTO POTRAFI DAWAĆ DOBRE RADY, ? PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość kubeczek.

jestem w liceum, jednym z 3 najlepszych w mieście, jest organizowany obóz narciarski wraz z innym liceum, jadą moje koleżanki, itd. Mam chłopaka 2 lata starszego, który jest strasznie zazdrosny, ejstem z nim 3 lata. Kocham go. Wyjeżdzałam juz wcześniej z rodzicami, na obóz w wakacje. Za każdym razem on przechodził takie załamanie że szkoda gadać, a ze mnie robił jędze, że go zostawiłam, że on tak teraz cierpi. :O Bardzo bym chciała jechać na te narty, ale oczywiście nie wiem co robić , bo no mnie molestuje psychicznie. :O Tylko zapytałam czy mogę, i pisze smsy w stylu " juz mnie w wakacje zrobiłas w chuja i pojechałaś, wszyscy widzieli jak cierpiałem :O " nie było mnie 10 dni. ten obóz jest na 9 dni. Martwi sie bo usłyszał, że tam jest chlanie itd. Powinien mi przecież zaufać.? Co mam zrobić>? w związku niby trzeba liczyć się ze zdaniem drugiej osoby, ale jestem młoda, i gdbym go słuchała, to nie miałabym nic z tego życia. Mama mówi, że mam jechać. Ale szkoda mi go jak cholera, ma obsesje na moim punkcie, nie wiem co zrobić😭

a więc zacznijmy od tego ze masz zaborczego faceta... psychicznego który chciałby cie zamknąc w klatce i miec tylko dla siebie jestes młoda więc lepiej szybko sie wycofaj z tego związku bo cię na dłuzsza mete zagnębi:O przejebane mięc takiego faceta czy męża:O:O ale raczej watpie ze z nim zerwiesz więc ja radziłabym po prpstu postawić na swoim i jechać a jesli bedzie cie szantazował psychicznie to to olej...masz prawo do takiego wyjazdu!! raczej żarne argumenty do niego nie trafia...ten typ tak ma:O

Gość kubeczek.
no jest dokładnie tak jak napisałaś. ,szczera dziewczyna, Boje się tego co będzie o mnie mówił, że jestem taka i sraka że pojechałam, jego przyjaciele- a moi znajomi jednocześnie, będą widzieli, że ryczy, cierpi i takie tam, stane się wredną jędzą, że mu taką krzywde robie. Co mogę powiedzieć aby do niego dotarło.? Gdy mówie, że jestem młoda i mam prawo sie zabawić z koleżankami, że to nie jest na długo, to on odpowiada cos w stylu : "juz powiedziałem , że nie ;( ciągle mnie zostawiasz , jak będziesz sama to pojedziesz" ;/

Gość kubeczek.
boje sie co będzie jak postawie na swoim, wszystko sie zawali;(

Gość słuchaj się mamy
Mama wie jak postępować z facetami, bo ma doświadczenie.

Gość yoooo
ale dziadzko,wspolczuje :\.....tez kiedys mialam takiego faceta.MASAKRA!!! jak gdzies pojechalam to robil wszystko,zeby mi ten wyjazd spieprzyc.na szczescie juz z nim nie jestem i czuje sie WOLNA.zastanow sie dziewczyno,czy chcesz takeigo zycia u boku takiego goscia

Gość facet z obsesjami nie rokuje
na przyszlosc. Bedzie inny, lepszy. Nie marnuj zycia i jedz na obóz.

Gość kubeczek.
wiem, że wydaje się to proste. Ale ja go kocham tak , że szok :( mam go od zawsze. :( wszystko i wszędzie z nim, wszystko co pierwszy raz to z nim. Jak go kiedyś zostawiłam to nie potrafiłam żyć, życie bez niego jest nudne, to jak by ktoś odciąl kawałek mnie😭

Gość a on nigdzie nie wyjeżdża
? taki fajtłapa z niego?

Gość malazagubiona
Twoj zwiazek jest toksyczny, musisz postawic na swoim jesli chcesz zyc w zgodzie ze soba. Jesli Twoj facet tego nie rozumie, to nie mysli o Twoim szczesciu a tylko o swoim strachu. Kazdy ma prawo miec obawy, ale szantaze i takie dziecinne obrazanie sie, to jest... szkoda gadac...

Gość kubeczek.
nie nie wyjeżdża , nie pojechał by bezemnie, woli ten czas spędzić razem

Gość kubeczek.
a co byście mu powiedziały na moim miejscu . Bo już mi zabrakło słów, pomozcie

Gość kubeczek.
takie przemówienie małe jest mi potrzebne

\"Tylko zapytałam czy mogę\" myslalam ze o zgode to sie pyta tylko rodzicow i do tez tylko w stosownym do tego wieku a nie faceta :o

Gość malazagubiona
jesli powiedzialas mu ze chcesz wyjezdzac ze znajomymi a on zamiast zwrocic uwage na to co TY chcesz, dalej mysli o sobie to przestan z nim rozmawiac i zrob swoje. im wiecej bedziesz gadac, tym gorszy bedzie tego skutek. facet musi sam zrozumiec ze glupio i bezpodstawnie stroi fochy

Gość kubeczek.
mam 17 lat żeby było jasne. Macie racje :( szkoda, że on nie rozumie po której stronie leży wina.

Gość kubeczek.
a co, jesli wyśle mu wasze wypowiedzi na gg. ? to zły pomysł.? ;O

Gość jedz
jedz i nie patrz na niego, pozniej bedziesz zalowala, ze przez toksycznie zazdrosnego faceta nic nie przezylas w swoich najlepszych latach.

Gość jedz
jezeli teraz dasz sobie wejsc na glowe, to pozniej bedzie tylko gorzej.

Gość kobietapoprzejsciach
daj sobie spokój moim zdaniem koles jest zdrowo pojebany ..abo niedojrzały.. Siadz na chwile i pomysl chcesz zeby całe Twoje zycie tak wygladało?? jestes młoda masz prawo szalec a nie byc molestowana psychicznie.. do 25 roku zycia zamienisz sie w psychiczny wrak .. tego chcesz?

Gość kubeczek.
pewnieze nie chce.! ale to dla mnie za trudne, bo poza tymi wadami on jest ideałem, nie pali nie pije, nie zdradza, nie spojrzy na inną ... nie wiem kurwaaa :( on mowi, że ja chce go wykończyć :O

Gość kubeczek.

Gość nie daj się szantazować