Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazagubiona

bardzo trudna sytuacja, prosze o rade

Polecane posty

Gość malazagubiona

Bylam z pewnym chlopakiem prawie 5 lat, ale nam nie wyszlo. A teraz moj problem (to nie byl powod rozstania)- zakochalam sie w jego najlepszym kumplu (przyjacielu?), ktory w dodatku jest jego sasiadem. Nie wiem czy mam w ogole probowac cos z tym zrobic. Intuicja mi podpowiada ze ten jego przyjaciel tez cos do mnie czuje, tylko nie zostalo nic wypowiedziane ani zrobione w kierunku aby drugie wiedzialo co pierwsze czuje. Czy powiedziec mu o tym co czuje? Ktos byl w podobnej sytuacji i jak to sie skonczylo? Czy facet wybierze kobiete czy przyjaciela i czy to koniecznie musi tak sie konczyc...wyborem miedzy przyjaznia a miloscia? I co potem, jak ma zwiazek funkcjonowac, bo w koncu maja samych wspolnych znajomych...

Gość malazagubiona
ma ktos jakis pomysl?

Gość kolorowa markiza
Mysle, ze tzw. meska solidarnosc nie pozwoli temu chlopakowi wejsc w uklad z byla dziewczyna przyjaciela. A w dodatku - jezeli zdecydujesz sie na szczerosc z nim - zaraz poleci do nieg i o wszystkim opowie. Ja bym dala sobie spokoj

Gość przyjaciolka 21
ja jestem w podobnej sytuacji i nie wiem co mam zrobic! jak skonczyla sie twoja historia?

Gość Haaa
nie wiem co to sie dzieje heee tak do wiadomosci to mezczyzni maja swoje zasady i nie ruszy po koledze ;] wiec chyba nie trudz sie