Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xKobieta

SPOZNIAJACY SiE OKRES!!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość xKobieta

nie całe 2 dni spóźnia mi się okres, a zamiast niego mam wydzielinę. nigdy tak długo mi się nie spóźniał. podczas stosunków zawsze się zabezpieczałam przeważnie przez prezerwatywę i stosunek przerywany, rzadko przez sam stosunek przerywany. czy ja mogę być w ciąży?

Gość aNiecierpliwa
Witaj, ja mam podobny problem, tylko, ze dzisiaj jest 40 dzien cyklu i czekam ndal na okres.wspolzylam w podobny sposob jak Ty. Mam nieregularny okres, takze nie jestem pewna, czy to byly juz dni plodne czy nie. Robilam test ciazowy i wyszedlnegatywny. Jutro razo zrobie dla pewnosci 2gi test i pojde na badanie krwi, bo podobno jest ono 100%. Napisz, czy wspolzylazw okresie dni plodnych

Gość aNiecierpliwa
Witaj, ja mam podobny problem, tylko, ze dzisiaj jest 40 dzien cyklu i czekam ndal na okres.wspolzylam w podobny sposob jak Ty. Mam nieregularny okres, takze nie jestem pewna, czy to byly juz dni plodne czy nie. Robilam test ciazowy i wyszedlnegatywny. Jutro razo zrobie dla pewnosci 2gi test i pojde na badanie krwi, bo podobno jest ono 100%. Napisz, czy wspolzylazw okresie dni plodnych

Gość aNiecierpliwa
Niby bylo wszystkook, ale boje sie , bo nie moge doczekac sie okresu. Mam dziwna wydzieline taka "serowata" troche. Czeetaalam duzoart w internecie, ale na kazdej stronie pisze inaczej, wiec sama nie wiem juz co mam myslec....:/

Gość xKobieta
:( a ile może spóźnić sie okres?

Gość xKobieta
gdzie można zrobić badanie krwi?

Gość aNiecierpliwa
Ja mam zamiar jutro zapytac sie wprywatnym laboratorium. Takie badanie podobno w 100% moze wykryc ciaze

Gość xKobieta
??????????

Gość aNiecierpliwa
a to jest koszt( w zaleznosci oczywiscie od placowki) 5-20 zl

Gość xKobieta
a kiedy mogę być pewna ze nie jestem w ciąży? nawet po zrobieniu testu? bo nie chce zrobić badania krwi.. boje sie ze w jakiś sposób mogą dowiedzieć się o tym moi rodzice, a kiedy to nic pewnego, wolę ich nie martwić

Gość aNiecierpliwa
moi rodzice tez nie moga sie dowiedziec o tym, bo pewnie tak jak Ty, ni ejestem jeszcze gotowa na ciaze( chodze do sredniej szkoly). A co do testow... staram sie wierzyc, ze dobrze wskazuja, ze nie jestem w ciazy, ale okres opoznia mi sie juz dobre kilka dni. Moze to tylko autosugesria, czyli "ciaza urojona", poniewaz caly czas o tym mysle,wiec im mniej myslec tym lepiej, wtedy moze sie to wszystko unormowac.A robilas test?

Gość aNiecierpliwa
Nie doczylama sie... nie robilas tetsu... Wiec dla pewnosci zrob, ja musialam, bo do tej pory bym, hyba umarla z niewiedzy na ten temat, czy jestem czy nie. Test mnie troche uspokoil, moze Ciebie tez uspokoi...

Gość xKobieta
jutro kupie testy a zorbie w środę rano ehh :( boje sie :( ja tez jestem dopiero w szkole średniej :((

Gość aNiecierpliwa
tylko kup sobie Quich Vue, jest ponoc najlepszy, taki z bobaskiem. Niby wszystko bylo ok podczas, ale boje sie bardzo... z reszta napewno wiesz co czuje...:/

Gość xKobieta
nadal nie mam okresu i boli mnie dolna część brzucha, na dodatek mam bardziej obfitą wydzieline. co to może oznaczać???? jeszcze bardziej sie boje :((

Gość xKobieta
???? bardzo proszę o odpowiedz

Gość anik...
aNiecierpliwa jezeli masz serowata wydzieline to moze byc grzybica pochwy

Gość aNiecierpliwa
podejrzewam grzybice, babka w aptece mowila, ze to moze zahamowac okres nawet do 2miesiecy... Dzisiaj rano robilam test i wyszedl na szczescie negatywny... xKobieta, lepiej zrob te badania krwi, czekac na wynik trzeba tydzien, troche dlugo,ale wtedy bedziesz miec pewnosc. Tez bolal mnie brzuch podobnie jak na okres i miaalm duzo dziwnej wydzieliny, czytalam, ze gdy tak jest to jest sie w ciazy.. tylko ze mi to przeszlo. Dam Ci dobra rade.. im mniej bedziesz myslec o tym tym szybciejci to moze przejsc..

Gość xKobieta
aNiecierpliwa jestem ci bardzo wdzięczna za pomoc :) nie zrobiłam badania krwi bo dostałam dzisiaj w nocy okres :):):):) normalny, zwykły okres :) hihi zorbie tylko jeden test po okresie zęby sie upewnić.

Gość aNiecierpliwa
Mi juz niestety 41 pierwszy dzien cyklu uderzyl i nic:/ Ale Ciesze sie, ze Tobie sie "udalo" i masz juz problem z glowy:):) Pozdrawiam

Gość xKobieta
zobaczysz tobie też się uda i będzie wszystko dobrze :)

Gość aNiecierpliwa
pocieszam sie jedynie tym, ze zrobilam 2 testy i byly negatywne i ze nie mam za bardzo objawow, ale taka niepewnosc jest najgorsza:(

Gość xKobieta
wiem co przeżywasz :( ale będzie dobrze :) jestem pewna ze nie jesteś w ciąży! idź lepiej do ginekologa a on ci powie co ci jest :) a na szczęście już nie musimy iść tam z rodzicem. zobaczysz, to tylko jakaś głupia infekcja :(

Gość aNiecierpliwa
Mam taka nadzieje:(