Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solarrisssss25

Jak facet jest brzydki a dziewczyna ładna to nie ma szansy

Polecane posty

Gość Solarrisssss25

na udany związek. Bardzo go kochałam był starszy odemnie miał 29lat pracował.Ja studiowałam nie byłam imprezowiczką,ale chcąc nie chcąc przebywałam wśrod młodych ludzi i innnych facetów po zajęciach odrazu wracałam do domu.Kochałam go i kocham mimo że jak mówia mi kumpele"stac mnie na kogos lepszego ładniejszego wich mniemaniu i po stuidach)Nie miał studiów..i nie ogladały się dziewczyny za nim na ulicy ale dla mnie był wszytskim Wiedziałam że cos czuje ale ni okazywał tego było zimny obojętny walczył ze sobą bał się tego uczucia.Umniejszał mi wyzywał od głupiej..gorszej od niego,wywyższał się.Nie mogłam tego znieść..bo go kochałam byłam u psychologa..psycholog powiedziała ze to biedny zakompleksiony człowiek i że to taka maska..coś tam jeszcze pieprzyła.Nie okazywał mi w ogóle pozytywnych emocji przybrał maskę zimnego obojętnego ale wiedziałam że kocha mnie.Byl zazdrosny do granic możliwości.W końcu nie wytrzymalismy tego i rozstaliśmy się.To trwało 6 miesięcy..CIERPIE:(

Gość kobietapoprzejsciach
to toksyczny zwiazek .. toksyczny dla Ciebie kochana .... dobrze ze z nim nie jestes ...

Gość Solarrisssss25
wiem momentami sama zaczęłam myśleć że jestem beznadziejna.Mam swoje wady ale nikt tak jak on mi ich nie wypominał..ale ja go kocham cały czas:(

ja rozumiem ze go kochasz ale chcesz tak zyc? przeciez tak sie nie da ... przerabiałam podobny zwiazek ale u mnie było bicie i ponizanie.. zostawiłam go jak mi powiedział ze mnie zabije... było ciezko ale nie załuje tej decyzji.. kilka lat zajeło mi dojscie do siebie odzyskanie poczucia własnej wartosci a i tak do konca nie akceptuje siebie.. Pomimo iz dzis mam cudownego meza i dziecko to nadal mam dni kiedy patrze w lustro i widze tamta zastraszona dziewczyne .... chcesz tez tak skonczyc?

zoobrazuje Ci wiecej : mam 27lat i zszargana psychike jak mój maz głosniej cos powie podczas kłotni to sie trzese jak galareta naprawde chcesz tak skoczyc?

sandrunia1@gazeta.pl jak chcesz pogadac odezwij sie na e-maila dzis juz nie napisze ale jutro no problem