Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna ...

łzy spływają mi po policzkach ...

Polecane posty

Gość niewidzialna ...

Jestem przybita , zdołowana i nieszczęśliwa ... chyba coś we mnie pękło w tej chwili ...

Gość a co się stalo sie
??????????

Gość bacardii
co je grane? pocieszymy

Gość smutnamama
nie martw sie nie ty jedna . Ja cały dzien zapierdalałam w domu umyłam wszystkie okna posprzatałam majac w domu niemowle to nie lada wyczyn ... Czekam na meza ten wrócił i spi jak zabity nie spedzilismy nawet 5 min razem ..... nie powinnam miec pretensji do niego i nie mam ale jakos tak mi przykro strasznie :(

Gość niewidzialna ...
jestem zawsze "5 kołem u wozu" ... najlepszą przyjaciółką , najlepszym doradcą , wszyscy pytają mnie o zdanie , zwierzają się ... ale tak naprawdę nikt nie traktuje mnie jak ... kobietę , która również chciałaby mieć "swoje" życie . Jednym słowem jestem zbędnym elementem ... chyba nikomu nawet nie przeszłoby przez myśl , że mogłabym stworzyć z kimś związek ... z resztą zawsze jestem na szarym końcu w wyścigu o miłość ...

Gość niewidzialna ...
faceci olewają mnie na maksa ... jestem przegrana na całej linii ... Tak się czasem zastanawiam po co ja w ogóle żyję ? Wiem , że ludzie maja większe problemy ale to taki mój dramat życiowy ... czuję , że z każdym dniem popadam w depresję ...

Gość smutnamama
nie gon za miłoscia sama cie znajdzie ... A to co piesze swiadczy tylko o tym ze jestes wspaniałym człowiekiem zasługujesz na cos dobrego bede trzymac kciuki zeby cie wkrótce to spotkało

Gość smutnamama
piszesz mialo byc :)

Gość niewidzialna ...
to nie chodzi o to , że chcę się zakochać na siłę , tylko czuję się tak przedmiotowo , i w ogóle staje się strasznie oschła w uczuciach , jest mi już wszystko jedno i zachowuję się jak robot ... to co robię , robię bez przekonania , miłości i pasji . Pustka i tylko pustka ...

Gość niewidzialna ...
to nie chodzi o to , że chcę się zakochać na siłę , tylko czuję się tak przedmiotowo , i w ogóle staje się strasznie oschła w uczuciach , jest mi już wszystko jedno i zachowuję się jak robot ... to co robię , robię bez przekonania , miłości i pasji . Pustka i tylko pustka ...

to se daj siana z uczuciami i zajmij się czymś konstruktywnym jak budowa maszyn, obróbka skrawanie :P

Gość niewidzialna ...
nie mam siły na nic ...

Gość casertana
Niewidzialna... nie pomyślałaś, że może jest w tym trochę Twojej winy? Dajesz się wykorzystywać innym, a bycie altruistką nie zawsze jest dobre. Pomyśl o sobie, co możesz zrobić tylko i wyłącznie dla siebie. Użalanie się nic nie daje. Szkoda chusteczek. Chyba, że dalej chcesz być wykorzystywana i... niewidzialna. Smutnamama życzę Ci, żebyś mogła się wyspać i odpocząć.

Gość niewidzialna ...
wy tez macie mnie w dupie , żadna nowość ... idę spać , bo i tak nie mam nic ciekawego do roboty , imprez mam dość bo po 5 min tańca zostaję sama na parkiecie bo psiapsióły ktoś podrywa , a mnie nie ... byle przetrwać kolejny dzień ... powstrzymać łzy , zachować pozory ... i cieszyć się radościami innych bo tylko to mi pozostało ... dobranoc .

Gość Jerremy
A tu zadam Ci pytanie - jestes szczupla? Bo wiesz, mezczyzni lubia tylko zgrabne dziewczyny taka jest prawda

Heh Jerremy teraz to napisałeś...widać że patrzysz tylko na maske a nie na to co jest w serduszku.....zamiast pocieszać dziewczyne to ją jeszcze dołujecie.....a wiesz że dziewczyny lubią tylko mądrych i inteligentnych facetów a nie takich przemądrzałych???...hmmm

Gość Nie mowcie takich rzeczy
smutnamama nie gon za miłoscia sama cie znajdzie ... A to co piesze swiadczy tylko o tym ze jestes wspaniałym człowiekiem zasługujesz na cos dobrego bede trzymac kciuki zeby cie wkrótce to spotkało Gonilam czy nie gonilam - ciagle sama bylam, cokolwiek robilam

Gość prawie żee
mam prawie tak samo... tez ostatnio mam depreche i sie użalam nad sobą zamiast ruszyc tyłek i podjac pewne decyzje, działania. tylko brak mi takiego kopa i siły.wole monotonne dni i kocham kłasc sie spac, przesypiac 7 godzin nie myslac o niczym, nie nawidze sie budzic,kiedy wszystkie złe mysli które chowały sie w nocy wyłażą jedna za drugą :( ide spać, poraz kolejny ucieknę