Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkkka

Seks z 35 latkiem...

Polecane posty

Gość alkkka

Uprawiałam seks ost z 35 latkiem... rozkoszne uczucie ale facet o 12 lat starszy ode mnie...;/// ktos ma podobne doswiadczenia? jakie odczucia?lepiej ze starszym? mlodszym?

Gość nie taka Mała Mi
obecnie też z takim się zadaję :D tyle że róznica wieku między nami mniejsza bo tylko 4 lata.... Najmłodszy facet jakiego miałam miał 28 lat :D zawsze miałam starszych od siebie partnerów....pierwszy mój był kilkanaście lat starszy też i powiem szczerze że jak do tej pory zajmuje 1 miejsce... :D ten obecny ma zdecydowanie miejsce drugie...niezły w łóżku, gdzie to się tak długo przede mną uchowało??? :D sądzę że doświadczenie u faceta i zrozumienie potrzeb kobiet ma ogromne znaczenie, dlatego starsi są lepsi...choć pewnie jakieś pereki wśród 20latków tez się trafią

Gość alkkka
Tez tak uwazam...:)...starszy to wie gdzie dotknac;) tylko ja sie obawiam,czy mu wystarczam mloda 20 heheh... wczesniej mailz awsze dojrzale kobiety po 30;)

Gość nie taka Mała Mi
skoro z Tobą jest to najwyraźniej mu wystarczasz....zresztą dlaczego miałoby być inaczej??? :D facetom pasuje wiele "rodzajów" kobiet, to my robimy zasze taki problem: a to wiek, a to kolor oczu, a to wielkość :D

Gość jaajjajaajja
ojojo, po 30 najlepiej.............

Gość dizel
zacznie szukac innej jak sie zestarzejesz ;-)

Gość roki500
Prawda, święta prawda, mój ma 35 lat ja 27,jest poprostu cudownie.. Facet z wiekiem nabiera doświadczenia.

Gość Śpiąca99
...A ja nie mam faceta bo go rzuciłam...drugiego też rzuciłam i teraz jestem sama :-( Ejjj za bardzo wybredna jestem, za jednego i drugiego juz sie wzięły lale... Ech...