Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerremy

Dlaczego tak wiele kobiet probuje wcisnac mezczyzn pod pantofel?

Polecane posty

Gość Jerremy

niby mowicie ze liczy sie dla was partnerstwo a chcecie rzadzic swoim facetem. Przeciez to niedorzeczne a i dziewczyny ktore probuja takich sztuczek to debilki

Gość lalalaalalalalalalalala
jak to wcisnąć? czyja to wina,że się dają?

raczej faceci którzy się dają na nie złapać to debile:P

Gość nie wciskam
nikogo nie wciskam pod pantofel mój facet to zbyt silna osobowosc zeby go wciskac pod pantofel zreszta nie widze w tym zadnego sensu lepiej spozytkowac te energie inaczej:)... rozumiem ze Cibie ktos probuje wciskac stad to wkurwenie?

Gość Śnieżka i 7 krasnoludków
Ja niegdy nie próbowałam pod nic nikogo wciskać. Jedynie od ukochanego oczekiwałabym aby mnie nie kłamał, codziennie przytulał i złościł się na mnie tylko sporadycznie, raz w miesiącu:)

Santo Subito co za idiotyczny nick. Ale nick jeszcze da się jakoś wytłumaczyć Natomiast Twoja wypowiedź to arogancja, bezczelność i brak kultury w jednym - z takim nastawieniem to pewnie poznasz dziewczynę podobną do Ciebie ( arogancką, głupią )

>> Natomiast Twoja wypowiedź to arogancja, bezczelność i brak kultury w jednym Straszne :classic_cool: >> - z takim nastawieniem to pewnie poznasz dziewczynę podobną do Ciebie ( arogancką, głupią ) Już poznałem. Nie jest ani arogancka (spróbowała by 😠) ani głupią ;)

Dlaczego tak wiele kobiet probuje wcisnac mezczyzn pod pantofel? za duzo Klanu w TVP :O i pozniej taki jeden Rysiek z drugim Ryskiem maja dylematy .... czemu zona/dziewczyna ich pantofli :P

' wy wszystkie jesteście głupie" -0 coś takiego Subito napisałeś, wszystkie to wszystkie więc nie zmieniaj zdania jak cnotliwa panna. Twoja napewno taka jest, podobieństwa się przyciągają, wszystkiego naj. Do Niedźwiedzia, Ryś nie jest pod pantoflem, On wogóle żyje w jakimś innym wymiarze wymyślonej rodziny, zresztą nawet nie wiem czy to można nazwać życiem.

>> Twoja napewno taka jest, podobieństwa się przyciągają, wszystkiego naj. Dziękuję, póki co wiedzie się znakomicie :classic_cool:🖐️

Gość bo ja na ten przyklad
sprawdzam czesto gesto. jesli facet ma przyslowiowe jaja, to pod zaden pantofel sie wcisnac nie da. a jesli nie ma, no coz, prawda wyszla na jaw, czego ja rowniez zaluję :D

Gość Marta* leniwiec
ja wciskam pod pantofel,żeby był zawsze blisko :P