Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelcia21

smutny smsik

Polecane posty

Gość amelcia21

mój były chłopak którego bardzo kochałam napisał mi oto cos takiego : nie wiem bardzo cie szanuje ale nie wiem co czuje . tylko sie nie denerwuj na mnie kochanie . co to ma byc ?

to byly czy obecny, bo piszesz byly a on zachowuje sie jak obecny, moze on nie wie ze jest juz byly?:P

Gość amelcia21
były. 1. narkotyki 2. poprawczak 3 siedział w areszcie 4 nie chodzi do szkoły a sie zapisal 5 pobił osobe 6 nie interesuje sie mna w ogole nie probuje nawiazac kontaktu z moimi przyjaciolmi i rodzina 7 nie bylo go gdy mialam operacje 7 nie dostalam kwiatka na imieniny i urodziny 8 w weekedny gubil, zapominal albo siadala mu bateria w telefonie - nie miala mz nim kontaktu 9 przyjezdzal raz na miesiac 10 widziano go ja kbawi sie z innymi 11 woli towarzystwo kolegow 12 chamsko odnosi sie do mojej pracy i pogladow 13 gadal o seksie a jak zamilknal w tym temacie to zamilknal w ogole 14 chcial wybudowac mi domek i sie oswiadczyc tymczasem rozplynal sie w atmosferze 15 na nasza rocznice poznania nie mogl dotrzec - poznalismy sie w klubie w moim miescie - zamiast napisac ze mu przykro zapytal - duzo wiary jest na dysce ? 16 KOCHAM GO i walę się w czoło że jestem głupia

Gość amelcia21
wiem ze to jest toksyczne tylko jak się z tego wyleczyć ? ja myslałam że go na dobrą drogę sprowadzę ;(

Gość amelcia21
serce - 1 rozsądek- 2 ;(

Gość amelcia21
zapomniałam dodac..pracuje w warszawie a to okolo 150 km ode mnie. wegetuje tam 2 tyg i zjezdza. a dzis przed tym tekstem dowiedziałam sie ze ...był na ten weekend i właśnie jedzie z powrotem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość amelcia21
któraś z was miała podobnie ? ktoś umocni mnie w przekonaniu że czas z tym skończyć ? jak się odciąć od niego ? podejrzewm ze za miesiąc dwa zacznie sie odzywac i bedzie milutki i kochany. jak nie stowrzyc sobie wroga i problemow z taka osoba ?

Gość amelcia21
;(

Gość kikoo
moj chlopak: 1. dzwoni codziennie na godzine lub 2 2. pamieta o wszystkich waznych datach 3. chociaz mieszka daleko zawsze o mnie pamieta, pisze esy 4. zacheca mnie zebym wychodzila do kina, na imprezy z moimi znajomymi 5. slowa potwierdza czynami 6. ma zlote serce, jest b dobrym czlowiekiem 7. cieszy sie jak mi sie powodzi 8. rozpieszcza mnie i ja daje mu w zamian to samo.... pomysl czy nie lepiej byc w takim zwiazku... bo twoj wydaje mi sie byc jakims koszmarem:/

Gość amelcia21
zazdroszczę ci takiego chłopaka ;( ja się obwiniam ze to moja wina ze on przestał mnie ekochac i sie mna interesowac .. ze mogłam węcej ;(

Gość amelcia21
jak o nim zapomniec ?

Gość amelcia21
a może ze mną coś jest nie tak ?

Gość amelcia21
;(

To smutna prawda, ale czas zakończyć relacje z tym facetem. To toksyczny związek, a Ty wplątałaś się w rolę zbawicielki i wydaje Ci się, że to normalne, że go ratujesz. Wierz mi, że dla Ciebie nie skończy się to dobrze...Ostatnio przebaczyłam facetowi, który kiedyś zostawił mnie bez słowa i co? No i odszedł po raz drugi wynajdując taki pretekst, że to niby moja wina :( Myślałam, że to miłość mojego życia, że po tym jak mu przebaczyłam, otworzyłam się przed nim zawsze będę mogła na niego liczyć i ufać mu jak nikomu innemu. Jakże się myliłam??? Nie tylko nie docenił mojego przebaczenia, ale wpędził mnie w koszmarny dół. Wiem, że nie jest wart jednej łzy, a tak strasznie za nim tęsknię, że nie mogę sobie miejsca znaleźć. A on mnie olewa...Po obietnicach wspólnego życia, zapewnieniach o wielkiej miłości po prostu, najzwyczajniej w świecie, chamsko zniknął, zapadł się pod ziemię i mnie OLEWA! Dziewczyno, wycofaj się póki czas!

Odjebało CI dziewczyno! Weź z nim zerwij i to jak najszybciej!!!! Daj sobie spokój nie bądź z nim!

Gość amelcia21
zakochałam się w nim a jemu przeszło i ma mnie gdzieś ;( gadał o slubie, wspólnym domu, nawet starości..ehh ;(

Gość amelcia21
;(

Gość amelcia21
;(

Gość amelcia21
niedługo kończy 21 lat ...

Gość amelcia21
a zchowuje się jak 12-latek

Amelcia21 - olej go, masz 21 lat i duzo przed Toba, nie jednego znajdziejsz i to lepsze, ktory zadba o to bys byla szczesliwa. Daj temu kopa i juz, nie daj sie!!

Gość amelcia21
łatwo powiedzieć ...

Gość jak ja dobrze to znam
mogłabym jeszcze dodac, ze mój przesiedział 5 lat w kryminale za kradzieze a narkotyki to w jego przypadku była heroina :O na szczęście opamiętałam się w porę. też mówił o wspólnych dzieciach, o zakładaniu rodziny. co z tego jak zdradzał mnie na prawo i lewo a ja ślepo wierzyłam w niego, a raczej wolałam się oszukiwać, tak było łatwiej. opamiętaj się dziewczyno, bo taki facet może ci zmarnować życie. jesteś jeszcze bardzo młoda, pomęczysz się trochę ale potem to minie i sama nie będziesz mogła uwierzyć w to jaka byłaś głupia. potem znajdziesz sobie jakiegoś wartościowego faceta, który jest ciebie godzien. ale najwazniejsze - skończ ten chory związek. pozdrawiam.

Gość amelcia21
twierdszi ze mnie kocha a jak pisze czego oczekuje i jakiej milosci potrzebuje to pisze tzn. pyta czy sie swiat wali ? napisalam ze owszem - moj - i milczy ;((( chce umrzec ;(