Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysica2

zabawy z tatusiem

Polecane posty

Gość angioletto
brak mi słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok!!!! nie wiem jak to sie skonczylo dla dziecka ale gdyby to byl moj facet to zabawilabym sie z nim tak samo tylko trzymajac go za klejnoty!!!!

Gość tygrysica2
ja mam nadzieję że to był fotomontaż bo mnie serce bolało jak to oglądałam.

Gość okropne po
co to oglądałam

Gość angioletto
mysle ze to nie byl fotomontarz,tacy idioci niestety chodza po swiecie

Obejrzałam tylko pierwsze 10 sekund bo się boję dalej:P Powiedzcie mi tylko czy to dziecko płakało czy się śmiało?

Gość angioletto
śmiało sie(dziwne ale tak bylo) :_

Jeszcze jakby robił tak niziutko to spoko, ale te obracania nad głową to mnie przerosły. Jak mu curwa kiedyś bark wytrąci albo złamie łokieć to będzie miał:O:O:O

Gość tygrysica2
to szarpanie za rączki przecież mogło mu powyrywać ręce. a za jedną rączkę.... nie wiem czy to możliwe było.

Gość 100 fotomontaż
100% fotomontaż

Gość kto tak miał.
co za debil,przeciez mugł mu zrobic krzywde ze tacy tumani chodza po tej ziemi😠

Nie mam teraz jak otworzyc filmu, bo pisze z komorki, ale jesli to ten film, o ktorym mysle, ze to ten, to nie jest to zaden fotomontaz tylko ten facet jest juz od kilku dni poszukiwany przez policje. Ogladalam o tym w niemieckich wiadomosciach na RTL pare dni temu. Tragedia, ze takie polglowki chodza po tym swiecie i krzywdza niewinne dzieci, nie moglam na to patrzec :(

Lekarze sie wypowiadali, ze nie tylko moze mu rece czy nogi ze stawow powyrywac, ale co gorsza moze w mozgu cos peknac albo male moze dostac wstrzasu mozgu itp. Ma ponoc okolo 9 miesiecy.

Gość patrząc obiektywnie
a ja ostatnio widzialam jak facet postawil sobie roczne dziecko na dloni na wysokosci pasa i niosl tak po chodniku nie trzymając dziecka drugą reką. Niosl go tak jak kelner tace chyba dobrze wam to wytlumaczylam. W cholere osób na ulicy natychmiast zareagowalo na to co tatus wyprawia. Facet sie tlumaczyl ze maly tak nauczony i stoi spokojnie ale kretyn nie wzial pod uwage tego ze dziecko moze sie gwaltownie odwrocic chcby zagladając na jakies auto czy cos i nie zdazylby go zlapac. Facet darl sie na babki ktore go zaczely krytykowac i jedna z nich zadzwonila na policje, nie wiem co dalej sie dzialo bo wrecz pobieglam stamtąd przerazona. Koorwa jakbyscie zobaczyly takie debila z dzieckiem na dloni no szok!

Dla mnie to sa tacy debile do kwadratu, polglowki jakies, ktorzy role ojca zrozumieli chyba tylko jako popisywanie sie przed innymi co to jego dziecko potrafi... traktujac je jako zabawke jakas, cos na pokaz. Nie zdaja sobie sprawy, ze narazaja te niewinne dzieciatka na najgorsze... bo w kazdej chwili moze sie cos stac. Ale zeby o tym pomyslec, rozumu juz zabraklo... smutne :(

Gość Rudi81
zamarłam!!!!!! mam roczną córcię i w życiu nie pozwoliłabym tak Nią wymiatać;/! to chore jest!!! to przewracanie na końcu tego filmu... wykręcanie rączek:/ o matko:/ okropność! a dzidzia się cieszyła...szok!

Gość Krotochwila
polska prokuratura wszczęła śledztwo w tej sprawie, zeby ustalić czy gość jest z Polski

Gość o matko bosko
co z aidiotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bozeeee,obejrzalam dzisiaj dokladnie ten film!!!! to chyba jest niemozliwe.zobaczcie na ten moment- ok 3min28sek-jak go tak obraca za raczki w jedna i druga strone,przeciez tak sie chyba nawet nie da!

Gość ..................nghjmhkuj
normalka nic szokującego

Gość hahaahahaa
co za debile chodza po tym swiecie.....

Gość biedne dziecko..
az sie mi lza zakrecila w oku

Mam 7 tygodniową córeczkę i po 20 sekundach wyłaczyłam ten film, nie mogę go oglądać.Straszne. Facet powinien siedzieć

Gość czarownica bez odkurzacza
dziewczyny to jest sciema- zobaczcie sobie że tak sie NIE DA ZROBIC :) dziecko to on ma na poczatku a poźniej to już jest lalka- nawet wygląda jak lalka taka bezwladna kukła. Plus dobry montaz i wyszlo co wyszlo. nie stresujcie się bo to nie jest prawda :)

prawda czy nie obejrzalam tylko poczatek bo reszty nie dalam rady bo mi sie slabo zrobilo... ja bym moim 5-latkiem tak nie pozwolila wywijac a co dopiero takim malenstwem... tatus ignorant chyba nigdy nie slyszal o zespole dziecka potrzasanego... tacy ludzie nie powinni miec dzieci...