Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys malzenskiRutyna

Nie wspolzyje z mezem od 3 miesiecy,co sie dzieje

Polecane posty

Mamy 7 miesieczynego synka,najpierw polog,potem brak checi czasu,a nastepne to piersi,zawsez tak rozpoczynalismy gre wstepna ,czyli pieszczenie piersi,a ja dalej karmie piersia,wstydze sie tego ,ze przy ucisku podczas stosunku poleci mi mleko,czy wy tez macie lub mialyscie taki problem???Ja sie tak odzwyczailam seksu,ze moj maz stal sie dlamnie partnerem zyciowym ale nie seksualnym,jak to zmienic????????Ja chce normlany zwiazek,ale z tego co widze,moj maz tez nie jest wcale napalony nigdy,mysle,ze to bardzo niebespieczne w zwiazku,mam juz marzenia o innych facetach i w ogole

Nikt nic nie napisze??

Gość angioletto
nie bylam w takiej sytuacji,to znaczy nie mam jeszcze dziecka,ale wiem ze musisz cos szybko zrobic,postaraj sie zeby wasze zycie nie bylo monotonne!!!!! zrob dla odmiany cos innego,zaskocz go,pokaz mu ze tez chcesz byc zaskakiwana(nie chodzi mi tylko o zycie seksualne),mowie o takich codziennych czynnosciach:)

Gość No co Ty.....
wstydzisz się męża? Powinien być dumny z tego, ze jego żona jest prawdziwą kobietą. Po prostu przełamcie barierę i działajcie nim zacznie być coraz trudniej i bardziej nieprzyjemnie. Nie sądzę, zeby Twój mąż nie chciał, po prostu w sytuacji w jakiej jesteście ludzie się trochę odzwyczajają. Znam to, mój mąż czekał na znak, a bardzo chciał, alwe nie nalegał. POWODZENIA!

Gość patrząc obiektywnie
nie wiele zrozumialam z tego - nie wiem gdzie problem? Czy ty masz problem bo wstydzisz sie mleka czy nie kochacie sie bo mąż nie ma ochoty?

Gość DO - No co Ty...
"Powinien być dumny z tego, ze jego żona jest prawdziwą kobietą." Pieprznij się w łeb, zanim coś napiszesz. Ja nie miałam ani mililitra pokarmu. Nie z własnego wyboru. Czy to znaczy, że jestem podgatunkiem kobiety?

Nowlasnie tak wszystko naraz chyba

Gość ANNA PANNA
Może po prostu porozmawiaj z nim szczerze, powiedz co Cię boli, co Ci przeszkadza, czego się wstydzisz, co nie sprawia Ci przyjemności, zapytaj jak on się do tego odnosi, poproś np. żeby nie pieścił Twoich piersi, ponieważ jest to dla Ciebie krępujące ze względu na karmienie. Nie obawiaj się szczerości, w końcu to Twój partner życiowy.

Gość Gabkkkkkoooooooo
Hm coz ci moge poradzic,moze zacznij przytulac sie do meza robic sobie makijaz, zacznij sie ladniej ubierac (tak wiem ze to nie latwe przy malym brzdacu) takie cos napewno nie zaszkodzi. Co do mleka, mi cieklo przy stosunku (i to jeszcze jakis czas po zaprzestaniu karmienia) i nic na to nie moglam poradzic.

Gość Krotochwila
Ja cię rozumiem, też nie cierpiałam dotykania piersi podczas karmienia - miałam taką blokade psychiczną, że należą do dziecka i już! Ale to nie przeszkadza w sexie! Kochaj się po prostu w ładnym biustonoszu z wkładkami laktacyjnymi a mężowi wytłumacz, że tak masz i już! Jest jeszcze jeden szczegół - niektórym kobietom wysoka prolaktyna podczas karmienia piersią hamuje popęd.....