Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi jak

Fotomodeling-jak zacząć?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi jak

Bardzo duzo osób mi mówi,że powinnam spróbować,bo mam niezwykłą twarz,ale nie wiem jak to zrobić.Mieszkam w małym miasteczku,właściwie wszędzie mam daleko.Co z tego ze wyślę zdjęcia,przecież nawet jak kazą m gdzieś przyjechaćto nie znaczy to że coś z tego będzie.Co robic?

Gość Ona_1994
Hej ja mam 15 lat. I jestem profesjonalną modelką. Teraz dostanę zgłoszenie na wyjście modelek na kasting coolsmodels. Zacznij od nowego roku miejsc już niema. Ale ja się dostałam jupppiii 1 miejsce :D a wyslij foto powiem czy masz szanse

Gość powiedzcie mi jak
Ty jestes modelką,a ja chce być fotomodelką,z tego co wiem to wymagania są inne

Gość Ona_1994
to wyślij foto na twarzy się znam powiem ci czy masz szanse. Musisz być przygotowana na ciągłe i nagłe wyjazdy. A jak ty mieszkasz w małym mieście to wątpie odpuszczaj dziewczyno haha

Gość powiedzcie mi jak
Z przyjemnościa bym wyjeżdżała jakby tylko ktos chciał finansować moje wyjazdy :P

Gość dziecko nie baw sie w to
po prostu nie warto. fotomodelling to jedno wielkie g*wno! Szczegolnie dla tak mlodej i naiwnej osoby jak Ty, i jaka bylam ja. Wiem, to jest latwa kasa ale dla niej nie warto robic tego co dzieje sie za kulisami modellingu. Nie masz zielonego pojecia co dzieje sie po tej drugiej stronie obiektywa. Uwierz mi, bylam w tym, gleboko zaawansowana jednak z czasem udalo mi sie wyrwac z tego bagna. To wcale nie jest tak kolorowe jak ci sie wydaje.