Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zżółkłozębna

jaka metoda najlepsza d wybielenia zębów?

Polecane posty

Gość zżółkłozębna

bardzo mi zżółkły zęby po tetracyklinie:-O Od kilku miesięcy sobie ciułałam kasę na zabieg rozjasniający, ale nie wiem, jaki wybrać:-O Wszystkich tych, którzy wybielali zeby, proszę o rady.

Gość koza szachrusia
taniej będzie zamówić 3 ząbki

Gość zżółkłozębna
czułam, że jakiś/aś niespełniony erotoman gawędziarz wrzuci swoje 3 grosze:P Proszę jednak Osoby, które poddały się zabiegom i mogą coś polecić z własnego doświadczenia (lub z doświadczeń najbliższych, którzy wybielali)

Gość zżółkłozębna
nikt nie doradzi? :(

Gość sdfghjkloiuytrfdesxcfg
najlepszy etapowy, ja miałam robiony 3 razy (3 x 250zł) następny jednak wezmę ten natychmiastowy mimo, że koszt większy, ale co tam... wiedz, że po wybieleniu zęby stają się słabsze to po pierwsze po drugie należy ten zabieg powtarzać raz na rok!!!

Gość zżółkłozębna
wyrzuciło mnie z netu i nie moglam się zalogować zupełnie na internecie:-O dramaqueen -co chcesz przez to powiedzieć? "polecam i niepolecam" (???) sdfghjkloiuytrfdesxcfg -no tego osłabienia się boję, ale nie mogę patrzeć na swoje pożółłe zęby. Mam jasną karnację i zeby wyglądają bardzo nieestetycznie - a wszystko przez silne antybiotyki.:-O Wybielanie co najmniej 1 na rok, też mi się średnio widzi (a właściwie wcale, jeśli mam być do końca szczera). Koszt spory (powyżej 1000zł) i tak co roku na wybielanie? :-O Ale pasty mi własciwie wcale nie pomagają.😭

Gość zżółkłozębna
ups, późno już. Podniosę temat jutro, bo jest dla mnie szalenie ważny -podobnie, jak Wasze opinie. Pozdrawiam.:)

Gość pppppppppppppppp
kup sobie "białą perłe" , kosztuje kilkanascie zl, to taki preparat podobny do pasty dozębow

Gość zżółkłozębna
podnoszę🖐️

Gość dobra pasta i piaskowanie

Gość najlepiej wybielić lampą

Gość klassi
Ja ostatnio czytałam, że te domowe sposoby nie są dobre dla zębów, Niektóre z nich uszkadzają szkliwo. Myślę, że jeśli już ktoś chce sobie wybielić zęby to powinien udać się do stomatologa, który pomoże dobrać sensowną metodę.

Gość bo ci spartaczyli
zobacz na stronę whitespa. ja płaciłam 100 zł za wybielanie, efekt krótkotrwały, miałam tez żeby wybielane lampą i żelem i też efekt krotkotrwaly. trzeba powtarzać co 3-mce. ja dodatkowo piję duzo kawy i czerownego wina, no i palę :( Ale z tym whitespa warto spróbować. wiem, że są we wrocławiu i poznaniu.