Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacherka

zdradził a ja o niego walcze

Polecane posty

Gość stacherka

moj chłopak mnie zdradził... a ja nie moge bez niego zyc , wypisuje mu smsy jak jakas nienormalna , sms za smsem ;/ a on milczy poprostu zlewa. dlaczego tak jest ?? mam sobie odpuscic?? moze on nie ma odwagi sie odezwac , bo wie ze mnie skrzywdził , wstyd mu ... ;((

Gość zakręcona limetka
wstyd mu ,ma okazję zeby Cie przeprosić ,chcesz mu wybaczyć a on y się wstydził .skoro zdradził i teraz nie chce tego naprawic to chyba wszystko jasne...

Gość malazagubiona
ponizasz sie bo boisz sie ze go stracilas. powinnas panowac nad soba i miec choc troche godnosci zeby zlewac jego. jak mu bedzie zalezec na Tobie to bedzie za Toba biegal, a tak to widzi ze nie musi bo Ty to robisz za niego. szanuj sie, to i Ciebie beda szanowac

Gość ejbisi
Nawet jak do ciebie łaskawie wroci to z taka postawa zdradzi cie drugi, 15 i setny raz bo wie ze zawsze bedziesz go blagac o powrot.

Gość Mysle ze zlewa
bo nie ma czasu gdyz uprawia sex z inna

Gość haaha
Ale jak go przeprosisz i zgodzisz sie na kochanki oraz juz nigdy nie bedziesz go czepiac, wroci, nie martw sie... masz pieniadze by go utrzymywac?

Koleś ma Cię w dupie a Ty sie poniżasz, to on źle zrobił, to on powinien szukać kontaktu z Tobą. Przykre to ale on Cię nie kocha i mu niezalezy na Tobie. Olej go, pocierpisz, pocierpisz i będzie ok.Czas leczy rany.

Gość stacherka
teraz to mnie dobiłyscie ;((((

Gość bardzo ciekawe
Jak się będziesz tak zachowywać, utwierdzisz go w przekonaniu, że może robić co chce, zdradzać, olewać, bić, bo Ty mu na to pozwalasz i jeszcze bardziej się o niego starasz. Chcesz go z powrotem? OLEJ GO. To on ma przyjść do Ciebie a Ty mu ewentualnie ŁASKAWIE wybaczysz.

Dziewczyno,a ile Ty masz lat?16? wybacz..ale masz za grosz honoru? Podstawowa kwestia-ile masz lat,ile byliście razem,czy to był stały związek z miłości czy jakiś przelotny ? Z resztą.. tak czy siak..pogoń go i nie rób z siebie męczennicy i na litość.. nie błagaj go o powrót! ON CIE ZDRADZIŁ=nie kocha Cię. Nie widzisz tego?

Gość dzej zi
Kazdym smsem utwierdzasz go w przekonaniu, ze dobrze zrobil, bo nie masz za grosz klasy czy honoru:O