Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła żona

Co za bezczelna kochanka

Polecane posty

Gość wściekła żona

Mąż wyszedl dzisiaj do pracy a niedługo później dostaję smsa z internetu zebym poszukala co maz trzyma w szufladzie z kosmetykami zajrzalam a tam leza damskie galoty ale co mnie rozpieprzylo najbardziej w jakims gigantycznym rozmiarze ? Po co maz trzyma takie rzeczy w domu i kogo obchodzi co moj maz trzyma w szafkach ? albo znalazl kochanke z wielkim dupskiem ? nie wiem czy do niego dzwonic czy czekac i udawac ze nic nie wiem ale ile moge udawac ze nic nie znalazlam

Gość wściekła żona
otóż ja tez nie wierzę ze zdradza mnie z wielką dupa

Gość ola35
A co masz do "wielkich dup" ;-)

Gość ejbisi
Lepiej zeby byly w rozmiarze S ?

Gość taa a w telewizji mówili
że zaczną ścigać wagarowiczów

Gość wściekła żona
nie dla mnie ! ja waze niecale 50 kg, tymi majtasami sie trzy razy owijam, a jakby byly jego to po cholere by mi smsa pisal :O nie przezyje baby z wielka dupą pod moim dachem

Gość wzr
heh moze woli wielkie dupsko od wieszaka?

Gość Brondynka
Dużym IQ i małą doopą nie wypada sie chwalić.

Gość wściekła żona
jak lubi duże dupska, to niech do niej zmyka, bedzie jeszcze załował, z wielką przyjemnoscią zaprosiłabym ją do nas na obiad i powiedziala masz tu kochanie prezent ode mnie a teraz pakuj walizki i tę panią i jej dupsko i ciesz się z takiej zamiany :O tylko jak sie z nią skontaktowac, a moze to jakis zlosliwy dowcip kogos znajomego ?

:D :D :D :D A byli u Was ostatnio jacyś znajomi męża? :D :D :D A może jakaś Twoja koleżanka, za którą nie przepadasz? :D :D :D Jak dla mnie to świetny dowcip :D

Gość Brondynka
koledzy w pracy mi kiedyś opowiadali jak po wódce jednemu co go nie lubili wepchcęli do kieszeni płaszcza największe majtki jekie udało im się kupić, a na drugi dzień mieli ubaw jak opowiadał jak go żona zbluzgała ;)

Gość wściekła żona
nie żartuję z was, ludzie chyba sytuacja znalezienia bielizny jest zupelnie normalna w tym całym pieprzonym spatologizowanym czasie, jedynie ten rozmiar to jakiś absurd, jestem nerwowa i gdybym znalazła normalne cudze gacie w rzeczach meza to bym od razu mu spakowała walizki - chociaz moze pozniej bym załowała jesli w jakis niesamowity sposób wyjasniłaby sie ta sytuacja ale jak mam sie zachowac znajdując gigantyczne galoty ? potraktowac to jako żart - chyba pierwsze co sie nasuwa ? a jesli to nie jest zaden żart i kochany mąż zmienił gusta ? tylko z drugiej strony jak durna musiałaby byc baba, zeby zostawiac wielkie gacie w jego rzeczach ? jak chciała mnie zdenerwowac mogła zostawic wielki stanik - pewnie cycki tez ma duze przy takim dupsku i wtedy byłaby w tym jakas logika ?

Gość wściekła żona
myslicie, ze jak duza szansa jest ze to zart ?

Gość nie lubię idiotek
to sprawka jego kolegi z pracy, to ukryty gey i coś go łączy z Twoim mężem

Wściekła - czy te gacie są używane czy nowe? Podejdź do tego z dystansem, zastanów się, jestem PRAWIE pewien że to dowcip, być może nawet Twojego męża :D

Gość wściekła żona
ha...ha...ha miło, ze sie dobrze bawicie, ja niestety znacznie gorzej ide po jakies wino zaraz, bo za bardzo jestem wkurwiona zeby siedziec bezczynnie

Gość pewnie kupił ci prezent
i wysłał smsa żeby ci zrobić niespodziankę - miałaś się cieszyć z prezentu debilko a że masz wielką dupę to już nie nasza wina

to jest rewelacyjne :D moze.... dba o ciebie bo chce zebys wypchała sobie te galoty watą jak założysz zeby ci zimno na mrozie nie było :P

Gość diabolek
dobre hahhahhaah ,dawaj dalej wsciekla:))

Gość diabolek
juz po temacie?no Wsciekla dzwon do mena i powiedz co o nim myslisz:)

Gość wściekła żona
zadzwoniłam jeszcze do koleżanki, która jak na dobra kolezankę przystało była niesamowicie rozbawiona, zasugerowała nawet dusząc ataki śmiechu ze maż wyciąl mi taki numer zebym zaczęła więcej jeść no nic a ja jestem wściekła, czekam na męża pije cabernet, po prostu mnie roznosi, boję się autentycznie, że jakaś gruba baba, z która dradzil mnie mąż z czystej złosliwosci wrzucila swoje gacie i teraz sie cieszy 1)ktoś pytał czy mogli byc u nas w domu koledzy meza, zeby zrobic dowcip - mogli byc, czesto mamy gosci, czesto tez któregos z nas nie ma w domu, wiec bylo tysiace okazji zeby ktos cos podrzucił ale z tego samego powodu była masa okazji, zeby przyprowadził sobie jakąś babę na tyle niepostrzeżenie na ile w przypadku włascicielki tych gaciorów bylo to mozliwe 2) te gacie nie wyglądają na brudne, przynajmniej nie ma na nich jakiś widocznych :O sladów noszenia, ale tez nie są jakieś nowe, prosto ze sklepu, ja bym je wycenila na: uzywane - wyprane szlag mnie trafia

Gość wściekła żona
mam męża wielorybnika

Gość wściekła żona
jestem trochę wstawiona, nie wiem jak powinnam zareagować jak wroci z pracy ?