Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki jeden...

PARANOJA

Polecane posty

Powoli zaczynam bać się tego, żeby dziewczyna nie polubiła mnie za bardzo. Poznałem niecały tydzień temu genialną dziewczynę. Nasza wspólna znajoma, która ją nieźle zna stwierdziła, że potrafię się z nią porozumieć tak, jak potrafi tylko jej długoletni przyjaciel, z którym łączy ją naprawdę bardzo bardzo wiele... Przeraziłem się. Nie chcę znów wylądować w szufladce \"przyjaciel\". Nie z dziewczyną, taką jak ta... Najbardziej wkurwiające jest to, że nic nie ciągnie mnie bardziej do dziewczyn, jak bardzo dobry kontakt, możliwość rozumienia się bez słów etc. Z moich obserwacji wynika, że nic tak nie odpycha dziewczyn od zaangażowania się w głębszą relację z facetem jak to, że go cholernie lubią. Paranoja...

Gdzie powiedziałem, że kocham? :> Po prostu wiem, że obecnie nie znam drugiej takiej dziewczyny: ładna, dowcipna, bardzo kobieca, gust i zainteresowania w 95% zbieżne z moimi, IQ grubo powyżej 140 :)

Gość czyli według ciebie
związek dwojga ludzi ma nie opierac sie na przyjazni tylko i ylacznie czystym pociagu fizycznym?

Według mnie związek dwojga ludzi powinien opierać się na przyjaźni... Sam mam tak, że najbardziej chcę tych dziewczyn, z którymi jestem blisko emocjonalnie. Stwierdzam tylko, że w zdecydowanej większości kobiety myślą inaczej.