słoneczko222 0 Napisano Listopad 18, 2008 Chciałabym się dowiedzzieć jakie są pierwsze objawy ciąży. Od 3 miesięcy biorę tbletki Mercilon. Od pewnego czasu mam silne mdłości, czasami wymiotuję, często chodzę do łazienki, a także mam wilczy apetyt i zachcianki. Dostałam okres w terminie, ale trwał tylko 2 dni i nie przypominał poprzednich. Zastanawiam się, czy nie jestem w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 18, 2008 Jeśli brałaś tabletki regularnie, to nie sadzę,że jesteś w ciąży.Objawy o których piszesz to mogą być skutki uboczne tabletek.Idż do lekarza może trzeba będzie zmienić.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko222 0 Napisano Listopad 18, 2008 brałam regularnie, ale ostatnio, gdy zrobiłam 7 dniową przerwę to mdłości wcale nie ustąpiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 18, 2008 Nie musiały ustąpić, podczas 7 dniowej przerwy też masz w sobie hormony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 18, 2008 Miałaś robione badania jak zaczynałaś brać tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko222 0 Napisano Listopad 18, 2008 Postanowiłam nie brać tabletek i zobaczyć jak się będę czuła. Do lekarza idę dopiero w grudniu, ale dla świętego spokoju jutro zrobię test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko222 0 Napisano Listopad 18, 2008 tak i wszystkie wyszły dobrze. Na początku brania nie miałam aż takich problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 18, 2008 Test zrób tak dla pewności.Jak odstawisz to uważaj, bo może się odblokować owulacja z obydwu jajników na raz.A co do badań jeśli miałaś robioną morfologię, próby watrobowe, czs krwawienia i krzepnięcia to może trzeba będzie zrobić poziom hormonów.A może plastry będą dla Ciebie lepsze-nie obciążają tak przewodu pokarmowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach