Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cebulowa_Zupa

Problem z cerą, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Cebulowa_Zupa

Witajcie :-) Jak w temacie - mam problem z cerą. Konkretniej nie mam pryszczy, jednak moja skóra praktycznie cały czas jest dość zaczerwieniona i taka jakby "nierówna" (tzn., jak przejadę po niej palcem to wyczuwam grudki, ale w lustrze są one raczej mało widoczne). Używam żelu do twarzy firmy Garnier dla cery wrażliwej, oraz kremu oliwkowego Ziaja. Dodam, że jeśli nie użyję kremu to moja skóra jest ściągnięta, a jeśli użyję to przez dłuższy czas jest na niej tłusta warstwa. Moje pytanie zatem brzmi: jak mam ją pielęgnować, aby zniwelować zaczerwienienie? Dodam, ze mam 21 lat Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość Cebulowa_Zupa
up

Gość skoro tak to tak
uzywac kremu nawilzajacego,a nie tlustego, nawilzanie to podstawa

Gość KO
OLIWKOWY ZIAJI NIE JEST NAWILŻAJĄCY?

Gość atrakcyjna_na zawsze
kup sobie żel do mycia twarz albo żel miceralny Iwostinu i krem nawilżający iwostinu - seria niebieska, może do tego Tonik tej firmy, albo polecam toniki i mleczka do demakijazu FlosLek ( ja użwam serii do cery naczynkowej ) Co do grudek to ja sama nie wiem.

Gość atrakcyjna_na zawsze
aha drogeryjne kosmetyki sobie daruj...maja za duzo chemii. Może od tego masz tą kaszke ?

Gość hej ja ci radze
wybrac sie do jakiejs apteki:)w ktorej sa wlasnie kosmetyki z vichy,biodermy,la-roche-posay wiesz jestes juz w takim wieku ze moze troszke baredziej powinnas zaczac dbac o cere....mysle ze laski ktore sprzedaja w aptece...a sa tam zazwyczaj albo panie farmaceutyki albo panie kosmetolog...pomoga Ci dobrac do swojej cery idealne preparaty:)z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze najlepsze kosmetyki to la roche posay...poradza sobie z kazdymi niedoskonalosciami...ale nie wiem czy wogole Cie na nie stac...bo sa dosc drogie;)no ale skuteczne;)