Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiedząca

Facet-niby prosty a jednak skomplikowany

Polecane posty

Gość nicniewiedząca

Słuchajcie...Pracuję z pewnym facetem. Nie często się widzimy w pracy ale jednak. Jest bardzo sympatyczny. Bardzo go lubię i dotąd wydawało mi się, że on mnie też. Czasami mnie zagaduje w pracy, chwali. Wymieniamy smsy. Jest między nami chemia (tak myślałam). Nigdy się nie umówiliśmy, ale czasem widywaliśmy się przypadkowo na mieście (lubimy te same miejsca). Potrafi pisac bardzo miłe smsy (nic erotycznego), czasem dzwoni. Jest między nami tak troche intymnie, ale nikt o tym nie mówi wprost. To się po prostu czuje. Jednego wieczora mnie pocałował. Było miło, a potem nastąpiła cisza na jakiś czas. On stwierdził, ze to nie powinno się stać. Postanowiliśmy, że bedzie jak miedzy znajomymi. I znów miłe słowa, smsy itd. Pewnego wieczoru znów sie pocałowaliśmy, a nastepnego dnia mi powiedział, że to nie powinno sie wydarzyć i że mu się nie podobało O co chodzi??? :o

Gość c c
chce cie ten gosc bzyknąć ale jest niesmiały

Hmm to sie nazywa fachowo "Bitwa podjazdowa". Już tłumacze:) sms'iki zyskuje Twoje zaufanie jest ok lubisz go nie jakis zbok nie ma erotyzmu jest ok. później buzi. Ty sobie myślisz hmm coś się zaczyna dziać ale on ucieka, następnie znowu wraca buzi. I znów ucieka Nadal nie wiesz co sie dzieje. Ale dojdzie do takiej sytuacji że zaatakuje pełną siłą zaprosi do kina lub na kolacje będzie super będziesz się cieszyć. A on Cie w tedy przeleci i co? odejdzie powie "To sie nie powinno stać" i kto będzie się źle czuć będziesz mieć do niego żal? Nie poczujesz sie sama sobie winna. UWAŻAJ!!!!

Gość nicniewiedząca
Nie sądze by mnie zaprosił do kina:o poza tym teraz to ja z nim już nigdzie nie pójdę:o Nie lubię takich niezdecydowanych facetów:o kajak mu w dupę razem z wiosłami:o

Gość AdamT.
To taka typowa męska kurwa, naprawdę uważaj na niego. Pewnikiem ma kilka takich kobiet jak TY, tyle, że na różnych poziomach zapoznania i niektóre dopiero uwodzi, niektóre już puka, ma czas. Kutas.

Gość AdamT.
Staram się nie nadwyrężać mojego umysłu i kategoryzuje wg. schematu czarny - biały :)

Gość następnym razem
jak będzie chciał Cię pocałować, to mu powiedz, że skoro nie powinno się to dziać, to niech się nie dzieje... :O

Gość afadaea
... albo lepiej: nie gramy w tej samej lidze, smarku.

Gość nicniewiedząca
Hehe:) Dzięki:) Ma gfacet jakiś problem ze sobą, a ja nie lubie facetów z problemami:o Pociąga mnie, ale nie dam sie tak traktować. Nie bedzie ze mnie robił idiotki:P

Gość on pewnie żonaty
albo ma stałą dziewczynę i ma skrupuły i ochotę na skok w bok jednocześnie :O

Gość afadaea
..może tak być, bardzo to realne. Olej chuja i niech przestanie myśleć, że jest zajebisty.

Gość nicniewiedząca
Mam własnie taki plan. Nie będzie sobie ze mna chuj pogrywał:P

Gość nicniewiedząca
po czym i tak dam mu bo przecież mi się podoba i jest przystojny, niech tylko nie myśli, że jestem łatwa.