Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - piszesz, że z radiem się nie rozmawia ... O jakiej Ty rozmowie piszesz? ... Jak można rozmawiać z kimś, kogo sprowadza się do zwierzęcia?

Gość ovca5
Kwiatek, no dzieki :) znaczy ze moge jednak tam chlopakom czasem zlotą mysl podrzucic? ale sie tu teraz smietnick zrobił fajny, jej :)

Gość ovca5
ankietka, a kto sie tu zwierzęcia sprowadza, bo chyba cos mi umknęło, he?

Gość *Sami
Mohery nie śpią jednak:O

aha, złośliwa, do moich wad mozna zaliczyc nieufność, skrytość i nawet troche podejrzliwosc. wiecej grzechów nie pamiętam :P ovca - jak bedziesz tak pisac jak dotad to masz moj pełny szacun ;) (a mnie niełatwo zaimponowac, powiem nieskromnie)

Gość ovca5
buuuuuuuuuuh alez Ty powierzchowny jestes ;)

Gość ovca5
to ostatnie bylo do tego co chce miec blondynkę ;)

Gość ankietka ...
11:39 słodka__idiotka " Dla facetów liczy się tylko powierzchowność kobiety, reszta to tylo mniej lub bardziej zbędny dodatek. Ważne jest tylko to, żeby pociągała fizycznie i żeby mieć o czym porozmawiac między jednym seksem a drugim. Taka prawda, kto twierdzi inaczej, tylko sie oszukuje. O!" Jestem słodka, czy chcesz mnie schrupać, silny mężczyzno? Chyba, nie zauważyłaś gdzie piszesz - to powyższe, to ta tytułowa prawda niby .... :O

Gość piekna kobieta................
http://mixer.pl/plik/pokaz/672053/medium/ piękny nosek śliczne duże oczka jedrne usta czoło normalne nie wysokie ładny łuk brwi nie proste jak chłop ideał

Kwiatek - nie wyszedł Ci ten podszyw pod pomaranczke na temat Sami te dziwne znaczki Cie zdemaskowały

Gość *Sami
14:31 [zgłoś do usunięcia] Złośliwej synek się rozchorowa ł bo zamiast� nim się opiekować za facetami lata�a Kwiatek moja intuicja mówi mi ze to Ty napisałeś ten post,poznałam po znakach:) Tamari jak cos to dam Ci znać kiedy i jak;)

Gość ovca5
ankietka - a ja myslalam ze o mnie chodzi ;) kwiatek, jesli to ty napisales, jak mowia, to jestem....eeeee....rozczarowana.

"Kwiatek - nie wyszedł Ci ten podszyw pod pomaranczke na temat Sami" "Kwiatek moja intuicja mówi mi ze to Ty napisałeś ten post,poznałam po znakach " ach wy.. przeciez musze sie jakos dowartosciowac jak nie jestem taki mondry i pienkny jak Wy ;)

Gość *Sami
Kwiatek No sorki ale szczerość dla mnie jest ważna,a Ty...szkoda gadać

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - ale w ramach "zmądrzenia" chętnie się zapoznam, ewentualnie poproszę kogoś o pomoc w wytłumaczeniu tego wysoce skomplikowanego myślenia na mój mały rozumek .... Zatem bardzo proszę ... Przecież mądrzejsi muszę edukować tych głupszych ... ? Prawda? Zatem czekam na tytuły tychże mądrych prac ... i zabieram się do ich studiowania ... :D

Po pierwsze, nie sprowadzam nikogo do poziomu zwierzaka. Po drugie, jak bym nawet to zrobiła, to lepszy zwierzak niż przedmiot. :o A czy Twój facet wie, że jest dla Ciebie tylko tytułem naukowym, co? :P

Gość *Sami
Tamari jest niewiele osób którym ufam wirtualnie Ty jesteś jedną z Nich:) Ps jak przyjadę do Wa-wy to umów mnie ze swoim wizażystą :classic_cool:na makijaż oczu oczywiście;) ide popracować

Gość ovca5
moze szczery, ale malostkowo skryl sie za pomarancza. jesli macie racje,oczywiscie...

"Kwiatek No sorki ale szczerość dla mnie jest ważna,a Ty...szkoda gadać" no co tam szkoda gadać 💤. jak zwykle chcesz na siebie zwrocic moja uwage ;)

Gość *Sami
Taaa Komik szczery pod pomarańczą:O Kwiatek mnie nie lubi i koniec tematu,ma przeciez do tego prawo:) a czy latam za facetami czy nie?....hmmm i tak wiecie lepiej:classic_cool: na razie