Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

Gość *Sami
Ech i znowu wyjde na inną Najważniejsze ze ja wiem o co mi chodzi :O:P

Ovca mogę k"ochac SWOJEGO faceta i Go pożądać, ale przez chwilę mogę pragnąć INNEGO faceta z którym rozmawiam z którym flirtuje...co bedzie dalej zalezy ode mnie i od tego 2 mężczyzny." hehe faceci tez tak maja ;)

Gość ovca5
kwiatek, ty jednak masz kompleksy :D

Gość ovca5
ale to bylo a propos tego postu do komiczne :)

Gość *Sami
Nie podlizuj sie Kwiatek,to Ci nic nie da. Nie jestem mądra niestety

Gość Srytuu majtki z drutuu
A kiedys mialam okazje byc na imprezie i siedzialam blisko facetow, chyba zapomnieli, ze dziewczyna ich slucha, bo potrafili rozmawiac ktora im co robi, ktora robi loda naljlepiej, itp. Nawet uslyszalam jak jeden swoja dziewczyne rozdziewiczyl i opowiadal w szczegolach cale zdarzenie. Masakra.

Gość ovca5
sami, ja jestem starej daty. u mnie jest wszystko albo nic. kwestia osobowosci. jak inny mi wchodzi do glowy, czas na zmiany...

Gość ovca5
kwiatek, przeczytaj sobie swoj post do komiczne, powoli i ze zrozumieniem. a potem wyciagnij wnioski. i bedziesz wiedzial :)

jestem zmeczona i niewyspana wczoraj ganialam z jednego miejsca na inne i poszlam spac po 1

"Nie jestem mądra niestety " niby czemu? uwazam ze glupia na pewno nie jestes. za bardzo cie nie znam ale na tyle na ile piszesz... powiem ci jako komplement ze nikt tak nie podziałał na mnie tu na kafe jak ty ;)

Gość *Sami
Ovca jak kochasz to nie widzisz innych facetów? Czy to ze ja rozmawiam czy flirtuje z innym bedąc w związku oznacza już zdradę?

No ale tak jest, że ludzie, którzy ze sobą sympatyzują, upodobniają się do siebie. Czasami podobieństwo jest już na samym początku, a czasami dopiero później.

Kwiatek - ale ja kobiet wcale nie adoruje :D jak widzisz - ciągle je atakuje :D poza tym - demonizujesz znaczenie urody i kasy.. to sa atuty, ale same w sobie nic nie znacza

Gość *Sami
Kwiatek wybacz ale mnie to nie cieszy,bo nie rozumiem tego. Jak mi sie ktoś podoba to Go nie atakuje,no chyba ze Ty masz inaczej:) Z reszta ja tak mam ,faceci mnie drażnią ....a potem sie dziwią ze ich unikam...w realnym i na kafe mi sie to zdarza dosyć często:) dziwne

Gość ovca5
samica, ja Ci nie oceniam. kazdy jest inny. ja jak kocham to nie patrze, jak patrze, znaczy ze to nie jest milosc. to jest niezalezne ode mnie. flirtuje oczywiscie, ale nie pozadam.

"Kwiatek - ale ja kobiet wcale nie adoruje " komik, jak nie adorujesz jak adorujesz :D złośliwa, twoj problem jest taki ze jestes zbyt... frywolna. to dopuszczanie flirtu jak sie ma faceta... weź sobie pomysl ze facet z ktorym jestes sobie z inna flirtuje... miło by ci było?

Gość *Sami
Ovca zacznijmy od tego ze ja nie byłam nigdy tak na 100% zakochana,po za tym SAMA jestem od niedawna ,wiec w sumie to chyba nie powinnam sie wypowiadać na takie tematy.

Gość ovca5
oj kwiatek - tylko bez ortodoksji.

Gość *Sami
Jaka frywolna? Przecież mnie nie znasz Kwiatek,nie widziałeś...skąd możesz wiedzieć jak wygląda flirt w moim wykonaniu?

Gość ovca5
samica, tak, Ty w ogole jestes z troche innej zyciowo bajki :)

"demonizujesz znaczenie urody " nie sądzę, komik, nie sądzę. atrakcyjnosc fizyczna jest kluczowa przy wyborze partnera do rozrodu, to biologia. mozna nadrobic czym innym ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy...

zbyt duza adoracja robi sie wkurzajaca raz widzialam jak jeden starszy gosc non stop nadskakiwal swojej lasce, ciuciuruciu do porzygania po jej minie wywnioskowalam ze miala tego dosc:-O

"Jaka frywolna? Przecież mnie nie znasz Kwiatek,nie widziałeś...skąd możesz wiedzieć jak wygląda flirt w moim wykonaniu?" kurde nie mam 15 lat i wiem jak flirtuja kobiety :D a co do ciebie personalnie to takie odnosze wrazenie i tyle :P

Gość ovca5
kwiatus, najseksowniejszym oraganem mezczyzny jest jego mozg, jesli nie jestes urody nikczemnej a przecietnej - nie trac nadziei, jestem baba, wiem co mowie.

Kwiatek, Ty już zaczynasz pisać jak Tomasz, którego swoją drogą ostatnio w jego mieście prawdopodobnie widziałam z jakąś panną. :) Poważnie.