Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

"komiczne, ale Ty relatywnie pie**olisz czasem, to az mnie z podziwu zatyka" czesto kobiety zatyka z podziwu i zachwytu, gdy zaczynam pierdolić :P:P

"Kwiatek--takie teksty to sobie daruj to nie ja mam brac faceta tylko On ma o mnie walczyć" aleś ty drażliwa...

Gość ovca5
popraw mnie jesli sie myle, ale czy to jest marketing bezposredni, komiczne? :P

ovca - jak zasłużysz sobie na fotkę od komika to zaczniesz podzielać jego zdanie na swoj temat ;)

"a na powaznie... kobiety i mezczyzni tak roznie mysla, czuja, maja inne pragnienia ze naprwade trzeba sie mocno nagimnastykowac zeby obu bylo dobrze w zwiazku" mylisz sie - my mamy bardzo prostą role - robić swoje, dzialajac tak, by nadmiernie nie krzywdzic kobiety i czasem okazac jej wzgledy... ine sa wtedy naprawde zachwycone i szczesliwe

Tamarko - nie to, ze sie jakos nadmiernie reklamuje, ale pewne moje słowa sa jak najbardziej sprawdzalne - zwlaszcza dla uroczych, choć bardzo młodo wygladajacych, warszawianek :D

Gość ankietka ...
ovca5 - "Najlepiej jak człowiek tworzy się sam" - to nierealne! jak sam? nie chodziłaś do szkoły? czy jak? Nie wymieniasz się z ludźmi poglądami, spostrzeżeniami, itd? Nie miałaś żadnych wzorów, nauczycieli, wychowawców, rodziców? Człowiek, to sam musi wyrażać chęć rozwoju, ale sam nie musi ... ba! nawet nie może ... Od urodzenia zawsze nas ktoś ukierunkowuje ... a potem szukamy sami, ale też poprzez innych.. Czytamy myśli innych, aby stworzyć swoje ... No chyba, że Ty sama ...? :P

"popraw mnie jesli sie myle, ale czy to jest marketing bezposredni, komiczne?" nie, to jest własnie ta prawda, którą miłuje :P

komiczne bardzo chetnie bym to zrobila ale tego akurat chyba nie moge sprawdzic:)

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - ja nie oceniam Ciebie, a nawet jeśli, to poprzez "Twoją prawdę" ... A sama zaczęłaś ten temat ... zatem nie dziw się, że dyskutuje .. Skoro dopisujesz, że jednak nie tylko... To po co ten temat? Skoro to jednak nie cała prawda?

Gość ankietka ...
ovca5 - i o jakim uzależnieniu Ty mówisz? Czy jesteś uzależniona od swoich nauczycieli? W końcu oni także Cię kształtowali ... nie wiem, jak w ogóle wpadłaś na to uzależnienie ... ? Chętnie się dowiem ...

Gość ovca5
ja juz podzielam jego zdanie na swoj temat - tez uwazam ze jestem fajna :)

Gość ovca5
dziewczyny, uczyc sie siebie a ksztaltowac sie wzajemnie to sa dla mnie dwie rozne sprawy. nie chce mi sie teraz o tym pisac dlaczego tak mysle, moze kiedys o tym pogadamy, ale generalnie czlowiek jest samotna wyspa, i nie jest to kurwa niestety ibiza.

Gość ovca5
komiczne, ty juz lepiej jednak miluj kobiety a nie prawde, bo ona moze tego nie wytrzymac :)

\"mylisz sie - my mamy bardzo prostą role - robić swoje, dzialajac tak, by nadmiernie nie krzywdzic kobiety i czasem okazac jej wzgledy\" komik... wszystko zalezy KTO te wzgledy okazuje (atrakcyjnosc sie klania). niestety nieraz zebym nie wiem jak sie staral to po prostu beda za wysokie progi na moje nogi ;)

Gość ovca5
kwiatek, dzieki za uznanie:)

Kwietek, ale Komiczny pisał już o Twojej kobiecie, o ile się nie mylę... Zresztą, nie ma za wysokich progów - to tylko kwestia gustu. Mój też coś ściemnia, że jest wymagający, a jakoś nie zauważyłam, żeby mi jakies wymagania stawiał. :P (od stawiania nie jest przeciez facet:P)

Gość ankietka ...
ovca5 - to "obalasz" teraz całą psychologię, teorię wychowania ... w ogóle chyba edukację ... Psychologia zakłada, że ludzie "występujący" w naszym życiu mają wpływ na to kim się stajemy ...Ba, nawet "przemykający" przez nasze życie.. Wiadomo rodzice, nauczyciele itd. ale wpływ może mieć także pani w sklepie ... a co dopiero facet z którym się "jest" - bo ja z nim jestem, a nie tylko sypiam i rozmawiam pomiędzy seksem...

Gość Luska z W.
Poniekad zgadzam sie z owca. Nie mozna uksztaltowac siebie w prozni, bez punktu odniesienia nie ma wiedzy o tym, kim jestesmy i kim chcemy byc. Tyle, ze sedno, czyli obranie kierunku na pidstawie obserwacji itd zalezy juz wylacznie od nas. I to porownanie z samotna wyspa mi sie podoba oraz tez tak mysle :-)

Gość Luska z W.
Widze, ze Komiczne jest naprawde niezly w gloszeniu prawdy ;-)

"Kwietek, ale Komiczny pisał już o Twojej kobiecie, o ile się nie mylę... Zresztš, nie ma za wysokich progów " hehe nie no zabawna jestes :D ja nie mam kobiety to po pierwsze. po drugie jak to nie ma wysokich progow? uwazasz ze modelka 90-60-90 o pieknej twarzy to nie za wysokie progi dla takiego sobie goœcia z ulicy, nawet wysztafirowanego? :P

Gość ovca5
Luska, dzieki, Sama bym tego lepiej nie wyjasnila. Mogę jeszcze dodac, ze jesli poklada sie zbyt wiele w innych to następnie zwykle jest się w dupię. czyli ja wyznaję takie psychologiczne "omnia mea mecum porte" czy jakos.... :)