Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Cała prada o facetach

Polecane posty

"ale atrakcyjny mozna miec charakter, przy przecietnym wygladzie..." no mozna i co z tego? i tak kobieta bedzie _pożądać_ tego przystojniaka obok, albo nawet bedzie wzdychac do Clooneya z ekranu :P

Gość ankietka ...
zadam pytanie - no ciekawe, jak odpowiedzą fani tej "całej prawdy" autorki ... Bo wg tej "prawdy" to wykluczone chyba ... A jak to jest w życiu?

Gość ovca5
ankietka, nie wiem z czym luska godzila sie nieswiadomie. one pewnie tez nie wie, swiadomie bardzo ladnie rozwinela moja mysl, ze ksztalcenie od kasztaltowania rozni sie od siebie jak droga od celu. i nie ma nic wspolengo ze zwiazkami.

Gość Srytuu majtki z drutuu
Ja spotkalam sie z tym, ze osoby w malzenstwie, ktore decyduja sie byc razem, sa do siebie podbni jak dwie krople wody. Niesamowite to jest ze niektore pary sa do siebie podobni pod wzgledem urody, te same twarze, ksztaklt nosa, wlosow czasem:D Pare razy zobaczylam parę, ktorzy nijak wg mnie nie pasowali pod wzgledem wygladu i od razu wiedzialam, ze dlugo ze soba nie beda. Okazalo sie potem ze mialam racje:)

Gość ankietka ...
ovca5 - ale ja nie o Tobie! To Ty mi to zarzuciłaś, na moje "tworzymy siebie nawzajem"

"no mozna i co z tego? i tak kobieta bedzie _pożądać_ tego przystojniaka obok, albo nawet bedzie wzdychac do Clooneya z ekranu " zreszta... ja swoje wiem, wiem co slyszalem, wiem co widzialem, nawet złośliwa pisala ze kobieta moze kochać a pożądać innego. to biologia tak działa. wiesz komik wg badan ze w roznych populacjach tylko ok 40-60% mezczyzn jest ojcami? :P

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - hmm tak samo jak on o facetów, z którymi ja się stykam ... Poza tym to kierunki "mechaniczne" na polibudzie... 99% to faceci ..

Gość *Sami
Kwiatek:O Ja to ja Jestem twoje guru czy co?Nie czytaj moich postów bo sie skrzywisz jeszcze bardziej:)

Gość ovca5
ankietka, to jest chyba zbyt powazny temat na dzis :) a jesli chodzi o podobienstwa to slyszalam tez ze wlasciciele upodabniaja sie do psow, czy to o czyms swiadczy? :) ja jestem wciaz zielonooka szatynka a ksiaze z bajki wciaz dajmy na to niebieskookim blondynem czyli jestesmt skazani na porazke. :P

Gość zadam pytanie
tak sie po prostu zastanawiałam, czy skoro nie uważam się za atrakcyjną to pewien przystojniak naprawdę mnie polubił czy tylko widział ze robię do niego "maslane oczy" i chciał się zabawić moim kosztem albo inaczej: to że ja nie uważam się za równie atrakcyjną jak on, nie znaczy że nie jestem wystarczająco atrakcyjna w jego oczach....hmmmm ale zamotałam

Gość ovca5
kwiatek, powiem wiecej - czesc kobiet nie jest matkami. np. ja nie jestem :)

"Ja to ja Jestem twoje guru czy co?Nie czytaj moich postów bo sie skrzywisz jeszcze bardziej" ale... przeciez to jest prawda wlasnie :D

Gość ankietka ...
słodka__idiotka - teoretycznie tak ... ale w praktyce, to już trochę inaczej wygląda ten gust ... Można powiedzieć, że jest coś takiego jak: "gust zbiorowy" - są pewne kanony piękna, które ewoluują, ale są ...

"kwiatek, powiem wiecej - czesc kobiet nie jest matkami." no i jeszcze tylko tego by brakowalo zeby kobiety tyle dzieci mialy ile nasze np. babki. bysmy sie zatłukli zaraz z przeludnienia :P

Gość *Sami
No oczywiście ze prawda facet kocha swoją kobietę,a może pożądać kogoś innego to dlaczego kobietom ma sie to nie zdarzać?

Gość ovca5
komiczne, ale po co draznic? nie lepiej bzykac i juz?

Gość ankietka ...
ovca5 - o czym Ty mówisz? o jakim upodabnianiu Ty mówisz? Czy Twój nauczyciel upodabniał Cię do siebie? Tworzenie siebie - to nie przerabianie drugiego na własne podobieństwo ...

komik, prawda jest taka ze kobiety tak samo chcą tych przystojnych facetów na kochanków jak my piękne młode dziewczyny do łóżka. dlatego jedni beda miec mnostwo adoratorow a inni prawie wcale tylko patriarchalne ramy kulturowe w Polsce nie nie bardzo pozwalaja kobietom rozmawiac glosno o tym ( a gdyby swobodnie mogly to na bank by to robily)

Gość ovca5
samica, ja mysle ze jak sie kogos kocha to sie go pozada. a jak sie pozada kogos innego, to sie juz tego pierwszego nie kocha.

"No oczywiście ze prawda facet kocha swoją kobietę,a może pożądać kogoś innego to dlaczego kobietom ma sie to nie zdarzać?" złośliwa, ja komika edukuję. prawdy szuka chłop to mu piszę :P

Gość ovca5
ankietka - bo to byla odpowiedz na dwa posty naraz. drugi byl ponizej :)

Gość Srytuu majtki z drutuu
Ale facet ma partnerke, a do lozka szuka innej. Wiele facetow tak robi.

Gość ovca5
albo powyzej. majki z drutu go napisaly... :)

Gość *Sami
Ovca mogę kochac SWOJEGO faceta i Go pożądać, ale przez chwilę mogę pragnąć INNEGO faceta z którym rozmawiam z którym flirtuje...co bedzie dalej zalezy ode mnie i od tego 2 mężczyzny.

Gość ovca5
samica, mozesz... ale jakos mnie to nie przekonuje. :)

a komik jeszcze kiedys sie usilnie dopytywales na jakims topie czemu kobiety sa z facetem i chodza do łóżka mimo ze niedobry dla nich. otóż jak facet jest zasobny i przystojny to sporo kobiet bedzie mu chcialo do łóżka zaraz wskoczyc. jak jestes taki przystojniak jak tu pisza to chyba rozumiesz czemu łatwo ci kobiete zdobyc jak do tego jestes kasiasty i umiesz je adorowac...