Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walczyc chce i juz

Cellulit, skórka pomarańczowa

Polecane posty

Gość walczyc chce i juz

Dziś zauważyłam, że mam cellulit. Jestem załamana. Myślałam, że jak mam niedowagę to mnie ten problem nigdy nie będzie dotyczył. Jednak myliłam się :( Mam 22lata, wzrost 168cm i 50 kg wagi. Jak ścisne pośladki to widać te nierówności na skórze. Pomóżcie....jak mam z tym walczyć?

Gość walczyc chce i juz
Co? zadna z was nie ma takich problemow? nie macie skorki pomaranczowej?

Gość mechanidczkkaala
jest jednen bardzo latwy sposob i nic nie kosztuje. Szybki marsz godzine dziennie. Nic poza tym. To dziala, tylko nikomu sie nie chce

masaż ostrą gąbką lub rękawicą i krem np serum eveline 2 x dziennie.

Działanie tylko od zewnątrz w niczym nie pomoże. Najlepiej jest połączyć działanie od wewnątrz (odpowiednia dieta) i na zewnątrz (seria odpowiednich zabiegów falami akustycznymi). To się nazywa program stop - cellulit. Przynosi najlepsze efekty, poprzez działanie kompleksowe.

Tak jak pisali-koniecznie stsować zdrową dietę przynajmniej zbliżoną do gersona oraz odtruwanie-np. lewatywą z kawy oraz głodówki-ale tych ostatnich efekty widać dopiero około tydzień po konkretnej głodówce:O.

Na cellulit trzeba skoncentrować różne działania: - tabletki (biorę na cellulit, na zbijanie wody i na naczynka) - masaże - kremy - i RUCH! Wtedy naprawdę są efekty ale jest walka bez końca .. Fajne informacje znalazłam tutaj: http://www.ogniwo.net/forum/topic/id/2483/str ipped_title/cellulit-moja-karma

Słyszałam o terapii stop-cellulit i zastanawiam się czy to działa. Nie kojarzy mi się z niczym co może bolec więc brzmi generalnie bardzo kusząco ;) Szkoda, że ten cellulit to tak nasza dzisiejsza zmora... Ale i tak warto z nim walczyć ;)

Najskuteczniej można go zwalczyć walcząc z rządem a nastepnie zmieniając ustawy dotyczące gmo,środków ochrony roślin,i innych syfów w żarciu oraz dbając o ich egzekwowanie:classic_cool:.

Gość cubea
Na pewno bardzo pomocne bywają różnego rodzaju masaże. Na przykład w Hotelu Głęboczek można przejść zabieg Espresso Detox. Jest on oparty o zieloną kawę. Dzięki niemu skóra jest o wiele gładsza, a skórka pomarańczowa mniej widoczna. Raz na jakiś czas warto sobie na taki relaks pozwolić :)