Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaeeddww

co o tym myśleć??

Polecane posty

Gość aaeeddww

Pomocy!!nie wiem co juz myslec o tym wszystkim..Postaram sie w skrócie opisać..Otoz chodzi o chlopaka.Poznalismy sie na dyskotece przez trzy soboty razem swietnie sie bawilismy,niestety musialam wyjechac na miesiac potem on wyjechal i wraca za miesiac dopiero..Niby kazal mi czekac i wogole ale nie rozumiem jego zachowania..1.Ja jak mi sie ktos podoba to chcialabym pisac czy rozmawiac na skypie non stop a on zagaduje do mnie dopiero po jakims czasie(mam wrazenie ze jak juz sie z kims wygada to dopiero do mnie pisze)czy ja za duzo oczekuje czy cos??moglby napisac od czasu do czasu smsa jakiegos milego czy cos bo ma ten dostep do inetrnetu a tu nic!!co o tym myslec??

Bo faceci myślą inaczej niż kobiety. Nie narzucaj się - jak zatęskni i zobaczy, ze nie czekać na jego skinienie, to napisze. Wtedy on będzie zabiegał o kontakt.

Gość aaeeddww
hmm tylk jedna wypowiedz..dziewczyny piszcie co byscie zrobilyy.zalezy mi na nim ale nie chce tez włazić mu w tylek..co robić??

Gość aaeeddww
????prossze o pomoc czekac na niego czy nie???dostalam propozycje pracy nie wiem co robic mam dzis dac odpowedz pomocyyy

Gość kartaaaaaaaaaaaaaaaa
no to doradzcie cos

Gość aaeeddww
no wlasnie nie moj.ale powiedzial cos takiego ze chce abym byla jego jak wroci..No ale nie rozumiem czasem tego zachowania ze sie nie odzywa za czesto,zadko pisze i wogole wogle