Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupu

lubicie to?ktory?robicie to?

Polecane posty

Gość upupupupu

lubicie czasem posluchac laseczek z czatu?ja czasem to lubie,nie mam ochoty wbijac sie w zadne zwiazki bo nie lubie byc uwiazany na smyczy i tylko slyszec zrzedzenia a o to i o sramto,dlatego czasem potrrzebuje takich doznan,tej nocy wszedlem,chcialem cos wyrwac,patrze byla jakas 19,ale mysle19?:/ pewnie bedzie kiepcsciutko i slabo:/no ale nic,zagadalem,laska okazala sie fajna konkretna,od razu podala nicka bez zadnego owijania,po kilku min wymienilismy sie zdjeciami,na poczatku nie chcialo mi sie wierzyc ze to ona bo zajebista dupa,ale powysylala kilka,w towarzystwie i w ogole,potem zadzwonilem,mialam nawet przyjemny glos,chwile pogadalismy i bez ogrudek powiedziala abym sciagnal spodnie,o jezu jak ona sie jebala:D ,miod dla ucha:D to byla poezja jak ona jeczala,jak to wszystko opisywala,co zrobi,szok,zjechalem4 razy przy tej kurewce,a teraz juz mi kutas stoi jak tylko sobie wyobraze ze znowu ja uslysze a za niedlugo bede chcial wyruchac realnie:D nigdy bym nie powiedzial ze na czatach moga byc takie dupy:D ktory to lubi?

Gość upupupupu
mialo byv oczywiscie miala przyjemny glos,

Gość kareeell
Ty alfonsie jebany Ale w sumie kurwa to sie nadajesz do tych pizd rozjebacnych z którymi sie zadajesz ..... alfons kurwy wart w końcu....

Gość to sie nie chwal tylko
daj do niej namiary

Gość Marinaaa
Podzielam twoja opinię Kareelll Wartościowe kobity są dla wartościowych facetów natomiast rozpiżdżone kurwy dla alfonsów- proste ;/

Gość Marinaaa
kobiety* sorry literówka

Gość upupupuu
hahahahaha wezcie sie przymknijcie drogie panie,jak wam zal dupki sciska bo nie macie odwagi byc wulgarne ale zapewniam ze co drugi typ to lubi i jara go to,dlatego malo takich jak ona niestety:O

Gość upupupuu
a po miescie chodza takie dewoty jak wy:O

Gość o ja pierdolegggg
to juz swiat zlazl na psy :O skoro 19tnacha odstawia takie ambrozje:O

Gość Marinaaa
Po pierwsze Ja MAM KLASE< w przeciwieństwie do tej kuurwy którą poznałeś i nie jestem wulgarna. Być wulgarną to dla mnie zniżenie się do dna. Odwagi być wulgarną??? weź mnie nie rozśmieszaj. Wulgarne sa tylko i wyłącznie dziiwki które dają dupy każdemu alfonsowi którego napotkają na drodze. Żal rzeczwyiscie dupę ściska że są takie ździry na świecie jak ta niby 19 letnia. A ty jesteś wart tylko takiej taniej dziwki. PS. Przepraszam za te inwektywy ale juz nie wytrzymałam.

Gość Marinaaa
A po mieście chodzą wartościowi ludzie i kobiety na poziomie, ale niestety dla ciebie odpowiednie s tylko kurwy, jak widać.

Gość o zesz.......
hahahaha 19-stka :D????? Spotkaj sie z nia, spotkaj....a w rzeczywistosci okarze sie grubym, oblesnym pasztetem po czterdziestce :D🖐️

Gość Marinaaa
Albo rzeczywiście tak jak przedmówca wspominał będzie to pani, która chce się w jakiś sposób dowartościować ;/

Gość upuupuupu
dewoty z was jednak ,:O wyslala tyle fotek ile chcialem, i kazdej czesci cialka:D zal dupsko sciska a ja niebawem zdrowo wyrucham

Gość Marinaaa
No masz rację rzeczywiście żal mi dupę ściska JAK CIEBIE SŁUCHAM żal mi ciebie kurczę żal. A jeszcze bardziej mi żal tej szmaty która szacunku za grosz do siebie nie ma.... Ale zaraz zaraz to mui być jakieś dziecko z probleamai. Taak... to typowy syndrom. Ma złą sytuację w domu - takie najczęściej sa później ździrami i TANIMI SZMATAMI. A tobie życzę żebyś złapał jakiegoś syfa z tej brudnej pizdy która będziesz.... zresztą nie ważne a jeszcze lepiej jakiegoś HIFa i zdychał później w męczarniach. Heheh dobrze by było żeby zdychanie w męczarniach było zarezerwowane dl;a każdej ździry.

Gość upupupupu
nie pluj sie tak kochana bo jeszcze bardziej to podkreslasz ze ci zal dupine zatyka:D zaloze sa wlasnie takie babeczkijada na inne a same nie wiedza o co im chodzi

Gość Marinaaa
To ty chyba nie wiesz o co ci chodzi. Śmieszny jesteś. Że niby ja mam tam być zazdrosna że jakastam ździra sie kurwi!!?? Nie no paranoja xD Niektórym to brakuje widocznie oleju w głowie, doprawdy.

Gość kareeell
Daj spokój Marinaaa on nie jest wart twoich nerwów ani w ogóle tej dyskusji. patrz jaki poziom reprezentuje. :) trzeba olewać takich popaprańców. Ja już właśnie w tej chwili olewam, niepotrzebni się uniosłem,