Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowy balonik

jak przygotowac sie do 1 wizyty o ginekologa?

Polecane posty

Gość rozowy balonik

ide po raz1 do gin i nie wiem jak mam sie przygotowac, tzn jak wyglada taka wizyta. czy mam np. zgolic wlosy lonowe, ubrac spodnice (trzeba sie rozebrac?) sorki ze glupio pytam ale nie mam z kim o tym porozmawiac

Gość rozowy balonik
prosze o odp. nikt nie chodzi do ginekologa?

Gość martulkaaaaa
nie stresuj się :-) zobaczysz, że nie ma czym nie depiluj się, nie gol włosów łonowych mnie za którymś tam razem ochranił gin za wydepilowanie, powiedział, ze włosy to naturalna bariera dla bakterii i mam ich nie ruszać ;-) gin najpierw pogada z Tobą jak "normalny" lekarz przy stole czy biurku żeby czuć się najbardziej komfortowo możesz założyć dość luźną, dłuższą bluzkę, na dół nieistotne co, bo i tak zdejmiesz gin każe Ci się rozebrać od pasa w dół (za parawanem lub w małej przebieralni) i w takim stroju zaprosi Cię na fotel po badaniu ginekologicznym zbada Ci piersi, a przynajmniej powinien to zrobić jeżeli jest bardziej taktowny, pozwoli Ci najpierw założyć spodnie, tak żebyś nie musiała sięprzed nim cała odsłaniać mi akurat bada piersi na fotelu, więc tylko podwijam bluzkę i biustonosz - podobno nie powien tak robić, ale mi akrat to nie przeszkadza

wystarczy sie umyć i założyc długą bluzkę co by gołym tyłkiem nie świecić :D

Gość martulkaaaaa
tak, oczywiście zapomniałam napisać, zeby przed wizytą się podmyć tak jak myjesz zęby przed wizytą u dentysty ;-)

Gość rozowy balonik
to znaczy ze nie dostane tam czegos do przykrycia, np fartucha szpitalnego? tak chyba powinno byc. nie wiem czy teraz pojde bo chyba spale sie ze wstydu

Gość martulkaaaaa
a co chcesz konkretnie zakrywać? bo wiesz, gin musi się jakoś dostać między nogi ;-) taki ma zawód załóż dluższą bluzkę, zeby czuć się swobodniej maszerując przez gabinet na fotel i spowrotem

fartuchy? :D za dużo ostrego dyżuru sie naoglądałaś :D w Polsce rozbierasz sie za parawanem i z gołą dupą idziesz na fotel - dlatego lepiej dłuższą bluzkę :P

spokojnie , to lekarz . Ja proponuje spodnie i tunikę - w niej połozysz sie na fotelu tylko podniesiesz do góry , Schodząc zostajesz jak w sukience mini. Mój pierwszy raz- lekarz około 60-70 lat - okazał sie byc przemiłym , przesympatycznym i tylko dlatego do tej pory nie odczuwam zadnego zażenowania. ( Pamietam jego tekst " a majteczki dziecko drogie połóz sobie tam" hahahahahaa powodzenia

Gość rozowy balonik
no wiesz chodzi mi o to zeby bez majtek ale jednak cos zaslanialo moje miejscz intymne. przeciez jak siade na fotelu to i tak wszystko zobaczy. a nie mozna zostac w spodnicy ale bez majtek? takie badanie jest upokarzajace dla kobiety

mój lekarz ma na tyle taktu, że stoi sobie przy oknie i nie odwraca sie dopóki nie rozłożę sie na fotelu - dzieki temu nie musze sie martwić tym, że zobaczy moje pośladki :P

Gość tilitili
No pewnie że można zostać w spódnicy, na fotelu ją podwiniesz :) nic się nie martw dobrze będzie

Gość martulkaaaaa
nie zależnie od tego, jak nieswojo można się czuć podczas takiego badania zapewniam, że leczenie na oddziale ginekologicznym jakiejś choroby ktora będzie efektem niechodzenia do gina ze względu na wstyd jest 1000 razy gorszą sprawą załóż dłużsża bluzkę, poczytaj co inne dziewczyny piszą pare minut i po sprawie, serio a gin widuje dziennie tyle gołych pizd, że Twoja z pewnością nie wywoła sensacji ;-) dl aniego to taśmowa robota

czemu ma się nie depilować, a co jak już ro zrobiła to co ma czekac miesiąc aż zarośnie.Bez przesady ja sie nigdy nie golę i lekarz mi nic nie powiedział.Chodzę tylko prywatnie i mam bardzo miłego pana ginekologa:)

Gość martulkaaaaa
pewnie i można zwykle w spódnicy - ale mi kiedyś kazał zdjąć, wiec od tamtej pory chodzę w dłuższej bluzce

Gość rozowy balonik
Infaillibleego moze to i taśmowa robota ale chcialabym jednak zeby potraktowal mnie indywidualnie a nie jak kolejna p...ke :) dzieki za odp