Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alikamana

jak faceci reagują na 24 letnią dziewice?

Polecane posty

Gość alikamana

nie brzydką,o normalnej figurze itd.

Gość AdamT.
Ucieszyłbym się jak pojebany. Poważnie piszę, to skarb.

Gość alikamana
no to jakies pocieszenie

Gość jak jak
przebijają się jak oszalali

Naprawdę, kiedyś ktoś to doceni, a jeśli nie to kopa mu w dupę i niech dziad spieprza. Życzę powodzenia i miej świadomość tego zacnego atutu, którym jako jedna z nielicznym dysponujesz.

Gość alikamana
dzieki.spodziewalam sie ze zaraz wszyscy na mnie naskaczą ze musze byc bardzo brzydka ale w ogole,bo taka jest oinia jak dziewica w tym wieku tzn ze musi byc brzydka albo z dziwnym charakterem

Gość Studencik20
To jest tylko zaleta. Nie zdziwiłbym się, bo co w tym dziwnego? Miałbym podziw tylko ;)

Gość alikamana
niby tak,ale w wieku 24 lat to chyba dosc dziwne w naszych czasach

Gość facet juz nie nastolatek
bediesz musiala sie wyaszalec a jak sie zwiazesz na powaznie z Twoim pierwszym, to kiedys bedisz bardzo chciala sprobowac jak jest z innym i albo go zdradzisz albo bedzisz o tym myslec caly czas

Gość ale o co chodzi dziewczyno
chwalisz się czy żalisz?

Gość alikamana
nie,pytam o opinie i tyle. a co do tego o wyszaleniu sie, no wiesz dla mnie seks jest zwiazany tylko z uczuciami (m.in. dlatego jestem nadal dziewica) i gdybym chciala szalec to bym juz to dawno zrobila.wiec gadanie o tym ze kiedys bede chciala sprobowac z kims innym jest troche dziwne

Gość Studencik20
Ale każdy jest inny. Jeśli nie czułaś potrzeby, jeśli się złożyło tak, że tego nie zrobiłaś to nie ma problemu. Ja wiem, że jest teraz presja w społeczeństwie, ale to tak naprawdę indywidualna sprawa.

Gość Studencik20
Ja jestem np. prawiczkiem. I też nie jestem brzydki, ani niski, ani gruby ;) Były okazje, gdybym się bardziej wtedy postarał, ale to chyba nie był jeszcze ten moment.

Gość alikamana
no nigdy nie chcialam tego zrobic tylko dlatego ze juz powinnam bo taka jest presja itd. chcialam to zrobic z milosci ale jak widac roznie sie z tym układalo itd

Gość kryterium 0
ja tam miałbym opory przed wiazaniem sie z 24letnia dziewica, ale to tylko ja

Zareagowałbym jakbym igłę w stogu siana znalazł :) a igła ta była niezbędna do życia:)

Gość dizel
jak ci z tym zle to ja cie od tego dziewictwa moge uwolnic :p

Gość alikamana
oo no wreszcie ktos mnie rozumie. chociaz 20 a 24 lata to duza róznica. mnie to troche denerwuje, ze ludzie myslą wlasnie ze jak dziewica to musi byc jakas porąbana albo straszyc (jakby wszystkie brzydkie byly dziewicami) albo ze jak sie nie wyszalala wczesniej, to na pewno pozniej bedzie chciala sporbowac z innym:/

Gość alikamana
ehh kolejny,jakbym chciala uwolnic sie od dziewictwa to juz dawno bym to zrobila i nie musialabym szukac w necie:/

Gość alikamana
dlaczego opory?

Gość Agnieszka24mm
Nie rozumiem Cię szacunek szacunkiem ale tutaj na forum nie znajdziesz na nic recepty gotowej.Co Cię obchodzi co inni mysla to tylko Twoja sprawa a inni moga to albo zaakaceptowac albo uznac za cos dziwnego sa rozne gusta ale nie rozuumiem sensu zastanawiac sie nad tym czy ktos to lubi czy nie

Gość Studencik20
Spokojnie, może ja dotrwam do Twojego wieku w tym stanie :p I pamiętaj, że na prawiczków patrzy się gorzej niż na dziewice ;P Nie wiem, ja po prostu nie potrafie tego ot tak zrobić. Myślcie o mnie co chcecie, ale mam jakieś tam własne wyrzuty sumienia. Po prostu poczekam na okazję względem, której będę pewny.

Gość Agnieszka24mm
Życie Ci upłynie nad niepotrzebnym dywagowaniem zacznij zyc czerp przyjemnsoc z poznawania ciekawych ludzi,z pracy,przyjaciół a nei zastanawiaj sie nad tym jesli znajdziesz odp osobe to zrobisz to jelsi nei nikt cie za to nie bedzie rozliczał proste

Gość alikamana
nie no, tak sie tylko pytam z nudów o to, chociaz przyznam ze sie zastanawialam jak sie postrzega takie osoby jak ja i to tyle a to forum po to jest w sumie,zreszta jak ktos nie chce to nie musi tego czytac ani nawet pisac i tyle ps.hehe to masz 4 lata jeszcze,to dlugo wiec znajdziesz;) i fakt,na facetów jest wieksza presja

Gość alikamana
no dobra,łatwo powiedziec jak sie nie jest w takiej sytuacji. różne są zmartwienia i tyle i jak ocenić ze czyjes są wazniejsze od drugich

Gość umiera sie
tamari jak zwykle oburzona ze ktos jeszcze moze byc dziewica w tym wieku. sama puszczala sie jeszcze przed osiagnieciem pelnoletnosci i ciezko jej zrozumiec ze ktos nie robi z siebie dz...ki

Gość alikamana
moze jeszcze jakies opinie?

Gość kryterium 0
opory dlatego, ze po kilku latach razem, nie mowie ze napewno, ale jakis prawdopodobienstwo jest, ze bys zaczeła sie rozgladac za innymi facetami, a ja bym stracil kilkalat, z dziewica jest fajnie przespac sie kilka razy, ale nie wiazac, i ci co tu pisza ze takiej własnie szukaja mysla o tym pierwszym niestety.....