Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak babki

Ile ZARABIACIE?

Polecane posty

nie mam zamiaru ci tłumaczyc kaczy łbie jak to u mnie jest, zajmij sie lepiej praniem skarpetek.sama jestes z przypadku. pechowego z resztą.

Gość discreet
Ja zarabiam 12-15 tys.zalezy od miesiaca i od zlecen a maz nawt nie wiem ale na pewno powyzej 15 tys.(prowadzi wlasna firme) Mamy dwoje dzieci 14 i 5 lat i w planach moze moze trzecie dziecko...

Gość weź pod uwagę to
wieci ostatnio za duzo tych topikow ile zarabiacie gdzie pracujecie ile kredytów, nie odpowiadajcie na to, bardzo łatwo idzie sprawdzic ip z ktorego wiadomosc zostala wyslana, co sie z tym wiaze sprawdzenie adresu w ktorym znajduje sie komputer. a pozniej tyle porwan dzieciaczkow i okupow. nie warto

Gość czerwona kartka papieru
My niewiele... Porównując z wcześniejszymi wpisami... :) Ja mam 1800 zł netto. (farmaceuta) Mąż ma 2700 zł netto. (policjant) Nie ma kokosów. Żyjemy skromnie ale godnie. Ani na rachunki, ani na jedzenie, ubrania, leki nigdy mi nie zabrakło. A i na 2 tygodniowe wakacje raz w roku udaje nam się odłożyć. All inclusive. :) Syn - 3,5 roku. (przedszkolak) Córcia - w brzuchu. :)

Gość darianka 1981
NAsz synek ma 7 miesięcy. Jestem teraz na wychowawczym więc aktualnie nie zarabiam. Mąż jest sztygarem na kopalni, zarabia pomiędzy 2800-3000zł miesięcznie. Mieszkamy w dużym mieście na Śląsku. NAsze opłaty to około 1700zł (kredyt i opłaty). Na życie zostaje więc około 1300zł i czasem jest naprawdę cięzko. Np w tym miesiącu i ja i synek bardzo się rozchorowaliśmy, na leki poszło około 300zł i już ledwo ciągniemy finansowo... Dorabiam korepetycjami, czasem dam radę zarobić nawet 300zł na miesiąc. Nie możemy liczyć na pomoc dziedków i rodziców, jesteśmy sami. Tak w ogóle to pracuję w szkole, jestem nauczycielem. Mam na rękę zawrotną sumę 1200zł. Szkoda gadać, 5 lat cięzkich studiów i taka satysfakcjonująca wypłata :( Po drugich urodzinach synka planujemy zacząć starania o następnego maluszka. Będzie cięzko, ale nie wyobrażamy sobie naszej rodzinki tylko z jednym dzieckiem. Kiedyś planowaliśmy trójkę, ale życie zweryfikowało juz raczej ten plan :(

Gość ja jestem z Trójmiasta
Mąż około 4500 (około bo czasami są większe premie a czasami nie ma wcale), ja zarabiam 2600 na rękę. I z dodatkowej pracy około 1500/ mies. O dzidzię staramy się od 7 mies. Mamy po 30 lat i wcześniej nie chcieliśmy dziecka, bo trzeba było się jakoś ustawić. A teraz zobaczymy ile się będziemy starać... Są myśli, że mogliśmy wcześniej zacząć ale w sumie nie żałuję, bo osiągnęłam jakąś pozycję i po dzidzi wrócę spokojnie do pracy.

Gość ja też tak mammmmm
ja ok 2200 na netto, mąż 2500 netto. Staramy się o pierwszą dzidzię.

O Boziuuu jakie młode dziane małzenstwa :D Mój mąż zarabia ok 2,5-3 tyś ja zarabiam uwaga bedzie śmiesznie :) ok 700 zł :) jestem wychowawcą na świetlicy szkolnej ; ] Tak więc na \"waciki\"zarabiam :D Mamy jedno dziecko ...więcej nie planujemy no ale ...\"wszystko sie moze zdarzyc\" ;) Pozdrawiam kaffe ; ]

Gość DO acha
też pracowałam przez dwa lata w świetlicy szkolnej, na cały etat, w dużym polskim mieście - WROCŁAWIU i zarabiałam w pierwszym roku pracy 765zł (z premią:D ), bo bez premii pierwszą wypłatę dostałam 650,82zł, śmiech na sali, nie? w drugim roku zarabiałam aż o 100zł więcej czyli 860zł:O nie pracuję już tam od zeszłego roku.

\"do acha\" no hej koleżanko \"po fachu\" ;) Taaaak zarobki ciekawe ; ] ja jestem z TPD ( Towarzystwo Przyjaciół Dzieci-organizacja pozarządowa nie oświata ) jednak praca ta ma dla mnie inny wymiar niz \"tylko\"finansowy ... Studiuje Pedagogike Wczesnoszkolną i Przedszkolną zaocznie ,moim docelowym miejscem pracy jest nauczanie początkowe 1-3 ...dlatego tez pracując w świetlicy zdobywam doświadczenie zawodowe ; ] Od czegoś trzeba zacząc dlatego nei narzekam na zarobki aż tak bardzo rozumiem sytuację . Mam nadzieje,że idzie ku lepszemu ; ] Optymistka . Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie 🌻