Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa1807

Odezwal sie po 20stu latach

Polecane posty

Tata zapomnial o mnie przez 20 lat! Dzis otrzymalam od niego wiadomosc na Naszej-Klasie... wieli SZOK ! Odpisac... Nie odpisywac : (przeciez mam tu tak za zle...) a moze cos napisac... Nie wiem co robic ! Jestem rozbita... A z drugiej strony, czekalam na ta chwile tyle lat ;( ;(

Gość a to nie w 35rż się robi
a co napisal?? bo jezeli napisał co słychać to nie warto odpisywać... a jezeli ze załuje ze stracił ten czas to moze jeszcze coś z niego będzie...

Napisal DUZO jak na pierwszy raz... ze zaluje ze byl mlody wtedy... (co prawda urodzilam sie gdzy moja mama miala 18 a tata 19 lat...) Ale 20 lat to jednak bardzo duzoo :((( Od rana bardzo dziwnie sie czuje :/ ciagle to otwieram i czytam kolejny raz... dziwne uczucie :( mowie wam !

ja bym odpisala warto sprobowac niz potem wyrzucac sobie ze sie ojca blizej nie poznalo tylko najpierw zapytalabym mamy czy nie ma nic przeciwko temu

Gość a to nie w 35rż się robi
a mama wie?? moze jej się poradź...oj też bym się dziwnie czuła...

Gość zadzwon z inneg numeru telefon
wiesz moj tez niedawno napisal ale ja mojego znam tylko ze nie utrzymuje z nim kontaktu bo nie dam mu juz nigdy setnej szansy i dlatego nie odpisalam u mnie sytuacja jasna- dla palanta nie bede marnowac czasu, ale u Ciebie chyba warto zaryzykowac :)

Mama wie, bo napisal tez do mamy... ale mama ulozyla sobie zycie na nowo jest bardzo szczesliwa, ja mam bardzo dobry kontakt z ojczymem no ale jednak tej drugiej polowki mi brakuje... i z czasem coraz czesciej mysle... Dreczy mnie to ze "on" mnie widzial a ja go nie ! Na profilu na naszej klasie, mam kilka zdjec on za to nie, wiec nawet nie moglam dzis zobaczyc czy chociaz jestem do niego podobna:(

nikt ci nie powie czy odpisać czy nie bo nikt nie wie co czujesz.. ja bym porozmawiała z mamą i dopytaa sie wszystkiego jak doszło do tego,że nie miałaś z nim kontaktu. Bo róznie to bywa moze ojciec chciał wcześniej się z tobą skontaktować ale np.mama miała coś przeciwko bo miała już innego partnera