Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raviadorka

BEZPŁATNE BADANIA PRZESIEWOWE DLA DZIECI 9-36 M-C ŻYCIA

Polecane posty

Badania są całkowicie bezpłatne i bezbolesne. Wykonują usg węzłów chłonnych, nerek, brzuszka, narządów rodnych, tarczycy itp... Można sie jeszcze zapisać. Wklejem Wam link (pewnie będzie trzeba skopiować) Ja swoją córeczkę zapisałam. I nie zrażajcie się tym że to badania aby sprawdzić czy Nasze dzieci nie mają nowotworów..... ale w życiu różnie bywa i wolę mieć poczucie że zrobiłam wszystko.... W Warszawie i Gdańsku brakło podobno miejsc więc akcja miała spory odzew. http://www.nienowotworomudzieci.org/?m=cont&id=2&l=1

dziewczyny!!! Zagladajcie na stronkę którą podała raviadorka bo właśnie słyszalam ze mają przedłużyć badania!!!!!. Podadzą to właśnie na stronie. Kiedy o ile i gdzie. Więc powinny być jeszcze zapisy....

ja zapisalam malą do chorzowa na niedziele- zrobimy sobie wycieczkę. Boze juz sie stresuje :(

dziewczyny mam pytanie do was. zastanawialyscie się nad tymi badaniami? ja sie meczylam z tym calą noc (bo znalazlam ten temat wczoraj na kafeterii) i naprawde do końca nie wiedzialam jaką podjąć decyzje. Bo z jednej strony wiadomo lepiej wiedziec... a z 2 moze lepiej nie wiedziec :( Nie wiem czy dla was też to jest takie trudne jak dla mnie?

a na która godzinę idziecie?? My mamy na 12.00 . Moze poznam fajną Kafe koleżankę ;)

na 14.20 bylam raz w życiu w chorzowie mam nadzieje, ze tam trafimy.

ja się cały czas zastanawiam i powiem tak : w życiu róznie bywa i wiem ze moje dziecko jest zdrowe jednak gdyby no właśnie "gdyby" to chcę mieć świadomość że zrobiłam wszystko aby tego niezaniedbać. Będę jej robić te badania dokąd będę mogła tzn do 36mc życia.

ja byłam już tam z małą u alergologa i z doświadczenia lepiej przybyć ok. 30 minut wcześniej a nie 5 minut jak mówi Pani konsultantka.

chyba bym wolala zeby to byl alergolog inaczej bym do tego podchodzila :( aga z jakiego miasta jesteś?

no to kawałek ;) napewno traficie. Pytaj jakby co o Dziecięcą klinikę pediatrii..... prawie w centrum miasta :)

Gość hej hopsa....

Gość zdzdadyteahgr

też przyszla i jak udalo się? kurcze szkoda ze w krakowie nie ma miejsc. to w sumie duze miasto i co? badania tylko dwa dni trwają a w chorzowie 3 dni.

CZY WAM TEŻ PRZESUNELI BADANIA Z 23 NA 30 LISTOPADA???? DO MNIE DZWONIŁA BABKA ZE GODZINA ZOSTAJE TYLKO TERMIN ZMIENIONY??? JAK NIKT NIE DZWONIŁ TO DZWOŃCIE NA INFOLINIĘ I ZAPYTAJCIE. PEWNIE WSZYSTKIM ZMIENILI....

nam tez przeniesli wiec zrezygnowalam 30 maz w pracy a ja sama nie pojade tak daleko bo sie boje.

aga nie mam szans mam rozpieprzajkące sie auto nie wsadze do niego 2 dzieci i nie pojade tylu kilometrów a taką trase. a Kornela nie mam z kim zostawic bo mama w co 2 niedziele pracuje i akurat ta ma wolna wiec sie miela nim zajać a tak to lipa :(

mam podobną sytuację.... wszędzie muszę z Małą. Mąż pracuje na 3 zmiany i prawie wszystkie soboty, niedziele i święta też. 30 akurat będzie musiał sie zamienić. Szkoda.... gdybym miała na późniejszą godzinę sama bym po Ciebie pojechała i odwiozła z powrotem :) poważnie

u mnie są miejsca, ale mój synek jest już za stary :( o całe 5 miesięcy napisałam do nich maila, czy jak zostaną miejsca to nie można pójść, ale nie chcą szkoda...