Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaaaa

Kiedy ten strach minie,i przyjdzie czas na rozkoszowanie sie sexem??

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaaaaa

Kobietki otóż mam 22 lata, od 4 lat jestem z narzeczonym, w przyszłym roku bierzemy ślub, kochamy sie i jest cudownie od 2,5 roku przyjmuje tabletki antykoncepcyjne no i... tu tkwi problem, nie potrafie im zaufac,od poczatku kiedy rozpoczelismy współżycie nie kochalismy sie bez gumki nawet teraz kiedy biore tabletki, wiem ze jak juz wezmiemy slub zrezygnujemy z nich w koncu, ale ja wciaz zyje od miesiaca do miesiaca . Jak w koncu zaufac tabletkom??

zwyczajnie, kochajcie sie bez gumki z pomoca tabsow, bedziesz mialadz nerwy skoro tak sie boisz az ale jak dostaniesz juz okres to na nastepne opakowanie bedziesz bardziej ufna, i bardziej i bardziej... sluchaj ktos sie boi zalozyc rekawiczek, to skoro chce pokonac ten strach, to musi je w koncu zalozyc zeby sie samemu przekonac - proste nie?

Gość żal mi Ciebie
masz niezłe schizy i pewnie te schizy przekazujesz partnerowi skoro i tak planujecie ślub to ewentualna wpadka nie byłaby aż taką tragedią, nie jesteście 17latkami.... zacznij się zachowywać jak dojrzała kobieta a nie jak dziecko które bawi się w seks skoro masz takie głupie schizy to moze za wsześnie się zabrałaś za seks

Gość blackcat
dokładnie, widocznie nie dojrzałaś do seksu :o

Gość równiez_spanikowanaaa
a ja Cie rozumiem, bo sama to przeżywam