Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Czy mozna zbadać ze ktoś bral tabletki ?

Polecane posty

Gość zlapany niezlapany

Czy mozna sie tehgo dowiedziec po jakichs badaniach krwi albo sików ze dziewczyna w ciągu ostatnick miesiecy brala tabletki a nie mnie oszukala ? czym to sie moze objawiac ?

nie ma takich badan, dostales juz odpowiedz w poprzadnim temacie ktory zalozyles

mozna. ginekolog powienien odpowiedzien na to pytanie. pewnie wyjdzie na badaniu hormonow. poza tym od tabletek powiekszaja sie piersi to mozesz sam zbadac:P

Gość nie wiem jak ale
ale jedyne co mógłbyś zrobić to monitoring cyklu by stwierdzić czy ma owulację ale raczej bez jej zgody i bez ginekologa tego nie sprawdzisz w kontroli usg widać czy w jajniku są powiększone pęcherzyki, można też robić wykres temperatury nic nie sprawdzisz, znaczy laska oszukiwała Cię że stara się o dziecko i brała tabsy czy odrotnie kłamała że bierze tabsy a zaszła w ciążę ? i w jednym i drugim przypadku ma przerąbane, bo nie nadajesz sie na ojca

hehe nnie wiem czy zdajesz sobie srtawe ze zadne zabezpiczenia nie daja 100 % pewnosci zze nie bedzie ciazy ;) dobrym przykladem bedzie moja przyjaciolka brala anty przez 2-3 miesiace i zaszla w ciaze w grudniu urodzi dziewczynke ;] ja tez zaszlam w ciaze uwzajac i jestem w 7 tygfodniu ... upraiajac seks trzeba pamietac ze wpadka moze sie zdazyc kazdemu ...

Gość zlapany niezlapany
a jak szybko trzeba zrobic to badanie hormonow zeby wykryc ? i co z tego ze czyjac kolezanka zaszla, w mojej okolicy nikt tak sobie nie zaszedl jesli nie oszukiwal ? skad wiesz ze Twoja kolezanka nie oszukiwala a jesli moja dziewczyna dwa tygodnie temu naprawde byla chora jak twierdzila i brala jakies lekarstwa to wynik testow na hormony czy brala moze byc zafalszowany ?

Gość zlapany niezlapany
tzn to nie bylo dwa tygodnie temu ta choroba tylko w zeszlym miesiacy przez dwa tygodnie

Gość zlapany niezlapany
to jak mozna zrobic ten monitoring albo hormony i gdzie ?

Gość mieszadlo
Po pierwsze, wpisz sobie w google "tabletki antykoncepcyjne" i znajdziesz dokładne informacje o sytuacjach kiedy ich skuteczność jest obniżona (podczas brania niektórych antybiotyków, jeśli wystąpiły wymioty, także po dziurawcu- pospolitym ziółku na depresję czy ból żołądka...itpodobnych wiele innych). Po drugie, ogarnij się i wyjaśnij sprawę z osobą najbardziej zaiteresowaną. A po trzecie, nie wymiguj się od odpowiedzialności. A po czwarte, to jakbym ja zaszła w ciążę z takim palantem, który siedzi w necie i wypisuje bzdury zamiast zachować się jak facet, to już wolałabym sama wychować dziecko.i tyle w tym temacie