Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

robilam ostatnio testy bo mi sie okres spoznial wyszly 2 kreseczki a wczoraj dostalam okres ale to taki ze leje sie ze mnie jak niewiem......czy to mozliwe????

Gość taka 20
w trakcie ciazy mozesz miec okres(tym bardzijej w pierwszych miesiacach) chociaz mozliwe tez jest poronienie-co zdaza sie w pierwszych tygodniach. zrob jeszcze raz test

Gość taka 20
najpierw zrob test, nie martw sie na zapas

ale wydaje mi się że nawet jesli to było poronienie to i tak test wyjdzie pozytywny bo hcg nie spada od razu, więc lepsze było by usg żeby stwierdził jest pęcherzyk czy naprawdę poroniłaś

Gość w trakcie ciąży mozna miec
wez ty sie obudz babo - ty w srdniowieczu zyjesz czy gdzie? Kto ci takie bzydry powiedzial ze ma sie okres ? Okres to wydalanie niezaplodnionegop pecherzyka czyli ciąży brak - natomista zdarzają sie krwawienia ale juz okrest to to nie jest a kazde krwawienie w ciazy jest niebezpieczne!!!!!!!!!!! taka 20 - jak 20 to twoj wiek to szczerze wspolczuje debilizmu :(:(:(:(

Gość moniczka...
Hcg spada nawet do 2 tyg wiec nawet jak bys poroniła tyo test moze wyjsc pozytywny

Gość taka 20
odezwala sie wykszatalcona sredniowieczna :) idz do ginekologa to ci powie :P jesli nie okres to krwawienie tak czy siak jak nie wiesz to sie nie odzywaj ;) osobiscie znam kobiete ktorej do 4 miesiaca ciazy pojawialo sie comiesieczne krwawienie. pozdrawiam i zycze douczenia sie ;P

Gość w trakcie ciąży mozna miec
przeciez ci idiotko wyraznie napisalam ze jest cos takiego jak krwawienie a nie okres to po co powtarzasz moje slowa? A krwawienie jakie by nie bylo to kazde niebezpieczne tumanie!!!!!!!!!!