Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam! mam pytanko: szukam czegoś ładnego do sypialni, mam do ubrania okno i drzwi balkonowe. znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item479656553_an_134_140x110cm_lambrekin_z_szalem_nowosc.html bardzo mi się to \"cuś\" spodobało, tylko co z drzwiami? czy nad drzwi balkonowe też pasuje coś takiego? czy raczej nie? jak dam samo to nie będzie pusto i tak \"goło\"?

Gość Oba ładne
szczerze mówiąc to drogo jak za taki kawałeczek. Poza tym chyba będzie łyso :)

jak masz razem to dobrze by było żeby ten lambrekin sięgał od okna do końca drzwi i dłuższy szal tak żeby przy oknie było jak na zdjęciu a przy drzwiach fajnie jakby prawie do ziemi sięgał... ale to tylko moje zdanie:)

i w dodatku takie pokoiki mam dwa, w lustrzanym odbiciu, tzn. w jednym od ściany jest okno, potem te 35 cm przerwy, potem drzwi na balkon, a w drugim pokoju drzwi na balkon, 35cm przerwy i okno. z jednych i z drugich drzwi wychodzi się na jeden, ten sam, wspólny balkonik. pierwszy pokoik to będzie dziecięcy, gdzie też muszę coś kupić a drugi to sypialnia...

hmm.. to jakoś byś sobie dopasowała ale szal dłuższy przy drzwiach chociaż z jednej strony ( z tej gdzie są zawiasy)

a czy pod to będzie pasować jakaś firanka, bo samo mi się bardzo podoba, ale że to mieszkanie jest dość nisko to nie chciałabym aby ludzie stojąc na ulicy i robili "obczajke" ;)

do sypialni może być coś podobnego tylko bez ozdób ale nie mogę znaleźć żeby z balkonem, te są z firanką, moim zdaniem lambrekin taki sobie ale ładna ta firanka i efekt też daje rade

qrcze, co znajdę to albo komplet na całą ścianę, albo na samo okno... tak źle i tak nie dobrze.. a mam jeszcze pytanie: Małemu myślałam firankę przy oknie do parapetu, a ta przy drzwiach musi być długa, czy też może być wysokości jak ta do parapetu? sorki że może banalne pytania, ale jak na złość nie mogę nic znaleć aby podpatrzyć czy tak będzie pasować.. na zdjęciach to piękne okna na pół ściany a nie takie małe jak te moje w dodatku podzielone na drobne :(

z pewnością długa ładniej by wyglądała, ale jak pomyśle że mój urwis będzie co raz się za nią chować, albo wycierać w nią rączki to mam wątpliwości ;)

ten link co Ci podałam to oni bezpłatnie Ci dopasują, nie patrz tylko na zdjęcia, pisz mejle to tych osób że masz tak i tak i czy da rade dopasować. Dobry producent ładnie Ci coś dopasuje, zrób zdjęcie pustego okna i podsyłaj jak ktoś się zgodzi. coś na pewno znajdziesz. Mi się bardziej podoba jak są długie ale widziałam u znajomych takie jak do okna