Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz chorela

Zaraz dostane wciry! Mama jest na wywiadówce!

Polecane posty

Gość osz chorela

Boooje sie! Mam kiepskie oceny, dodatkowo dostalam dzis upomnienie :/ Ja to mam przesrane zycie... ale jeszcze rok i bede sobie sama na wywiadowki chodzic :D ...ale teraz pekam ze strachu :o

Gość ufff jak to dobrze
że ja sie juz tak martwic nie musze:D wspolczucia =*

A po chuja mówiłaś o zebraniu ?? :D Ja nie mówię i śię nie boje ;D

\" nie śpię, myślę, kombinuję... wywiadówa!!!! chyba się otruję \" aaa pasuje mi ten tekst Koli tutaj ;-) napewno nie będzie tak źle, uszy do góry.

Gość teklowka
a tam opieprz nie boli

Gość to moze ....
wyjdz na impreze wróc rano powinno im troche przejsc ps wyłacz komórke :)

Gość osz chorela
hehe dzieki za pocieszenie :p a mowic o wywiadowkach nie musze bo mam tak genialnego wychowawce ktory z gory podaje terminy zebran :/

Gość kikoo
a moj tata raz poszedl na moja wywiadowke, przesiedzial tam godzine poczym zorientowal sie ze siedzi nie w tej klasie :P

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
podłóż sobie dechę na dupsko

Gość osz chorela
hahahahah :D

Gość osz chorela
no wiec jest gorzej niz myslalam :/ -brak kieszonkowego -mama chce mnie przepisac do innej szkoly w innym miescie -nie moge chodzic na treningi ...zalamana jestem :(:(:(

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
a spuszczone manto ??

ja miałam wywiadówkę wczoraj... ale u mnie w szkole spoko więc nie miałam się czym martwić:) mama powiedziała że jest dumna z moich ocen a tata w nagrode mi doładował konto w foniku:) a ty się nie martw. mam koleżankę w klasie która dostała karę: nigdzie nie pojedzie na ferie, nigdzie nie pojedzie na wakacje, nie może się spotykać z nikm, nie oże siedzieć na necie, a jak jej będzie coś potrzebne do szkoły to będzie siedziała z mamą, mama zabrała jej trelefon.. i ona jakoś zyje..

Gość osz chorela
ale ja najbardziej zalamalam sie tym ze bede przeniesiona do innej szkoly w obcym miescie! Zostawie wszystkich przyjaciol, znajome miejsca...nie wyobrazam sobie tego! W dodatku w tym liceum w ktorym sie ucze jest dosc wysoki poziom i przed matura bez sensu jest zmieniac szkole na ta z gorszymi mozliwosciami :/ mam totalnego dola!

Gość Kuky
Nooo ja mam też teraz wywiadówke tak samo bede miał.. a zresztą sam/a wiesz no nic pouczę sie troche żeby nie mówiła, że tylko przy kompie siedze i jakoś bedzie

Gość gość
No a ja dostałam wpierd .. Mama się strasznie wkurzyła . Będę miała na semestr trzy oceny dopuszczające. Nie dostałam telefonu pod choinkę ( a stary już się rozlatuje). Przez ferie będę się uczyła i chodziła na korki do ciotki (jest nauczycielką chemii) i jeszcze obskoczyłam w d..pę i to gołą !!! Boli jeszcze jak cholera ,a dostałam przed Świętami !!! Wolała bym chyba inne kary ,nawet brak kieszonkowego. Obiecuję sobie że w drugim półroczu się wezmę do roboty....

Gość gość
Osz k***a :D

Gość gość
z***biście

Gość gość
No i dobrze, ze dostalas prawdopodobnei w ciry. Skoro sie nalezalo, to dupsko powinni C**przetrzepac co bys na ludzi wyszla.

Gość gość
A po co Ci szkoła z lepszymi możliwościami, skoro z nich nie korzystasz? Zajmujesz tylko miejsce komuś, kto miałby chęć się uczyć.

Gość gość
Nie wystarczy tylko chęć :D

Gość gość
To prawda, trzeba mieć jeszcze z******ty wygląd do szkoły z możliwościami, kosmetyki, ciuchy i zainteresowania odpowiednie, takie są realia.