Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaabardzo

jak powstrzymac lzy i cierpienie...

Polecane posty

Gość samotnaaaaabardzo

czuje sie tak strasznie samotna, mam chlopaka kocham go ale zaczynam na kazdym kroku myslec ze mu na mnie juz nie zalezy, wczoraj mu cos odpyskowalam przy koledze bo zdenerwowal mnie czyms a on dzis nie odzywa sie do mnie, wrocilam z uczelni a on pojechal sobie ze znajomymi na film, nie pdezwal sie do mnie ani slowem, o ja mam siedziec sama caly wieczor, tak wiele razy mu mowilam jak strasznie zle sie czuje kiedy sie poklocimy a on spedza czas z kolegami jakgdyby udowodnic mi ze i tak ma towarzystwo a on dalej tak, zapewne powie jak juz dojdzie doi jakiejs rozmowy ze przeciez nie bedzie siedzial w domu i sie nudzil, moze ja jestem jakas nienormlana i wszystko sobie wyolbrzymiam, ale nie potrafie pojec jak mogl bez slowa wyjsc do kina...

Gość samotnaaaaabardzo
na dodatek on doskonale wie jak strasznie słabą mam psychike, ze ostatnio cierpie niemal na depresje a tu funduje mi cos takiego o jakas blacha rzecz :(

Gość Lodzio
to tez mu to udowodnij ;/ co to za problem tez masz chyba kolerzanki i mozesz isc z nimi na impre i pokazac mu ze wcale taka samotna nie jestes

Gość kikoo
a Ty co jeszcze robisz w domu?? bierz stowke w kieszen i lec do fryzjera!!! przeciez to jest n' 1 w poprawianiu humoru... nie bedziesz siedzec sama i poza tym poczujesz sie lepiej...

Gość xxxxyyyyyyyyyyyyyyyyyy 1254
zmień chłopaka ma takiego który brdzie słuchał tego co do niego muwisz nie bedzie monologu tylko dialog:)))

Gość Lodzio
albo na zakupy :D

Gość samotnaaaaabardzo
tylko ze jutro mam kolosa i raczej potrzebuje sie pouczyc niz gdzies wyjsc, a tu teraZ nie da sie skupic w zadnym wypadku, moglby chociaz powiedziec o co mu chodzi, a nie tak sie zachowywac, swiadomie mnie zostawia wiedzac ze jest mi zle, mam strasznie slaba psychike, pare lat temu zostalam zgwalcona i bardzo niedawno opowiedzialam mu o tym , cierpialam dlugo i cos zauwazyl wiec musiaam, to skomplikowana sprawa, ale tak mnie meczylam i meczy... niedawno zamieszkalismy razem powiedzialam mu, .liczylam ze zrozumie czemu czasem jestem nerwowa, zecznie uwazniej mowic i robic a tu cos takiego